Iskelmäfestivaali teki kävijäennätyksen - Himoksella 35 000 hengen yleisö!

29.06.2015 09:00 - Anna Hopi

Tämän vuoden festariesiintyjiin kuului muun muassa Antti Tuisku, joka villitsi seksikkäällä esityksellään yleisön.

Jämsän Himos Parkissa seitsemättä kertaa järjestetty Iskelmä Festivaali keräsi kokoon 35 000 hengen ennätysyleisön. Kolmen päivän aikana neljällä lavalla esiintyi yli 40 kotimaista artistia. 

Iskelmä starttasi musiikkikentän kruununjalokivillä: torstaina Iskelmälavalla ja Rantalavalla esiintyivät Anssi Kela, Popeda, Neljä Ruusua, Apulanta ja Paula Koivuniemi. Illan viimeisteli upean valo- ja pyroshown tarjoillut, suosiota yli genre- ja ikärajojen nauttiva Haloo Helsinki! 

Tähtisade jatkui perjantaina, kun kansan hurmasivat muun muassa Yö, Lauri Tähkä, massiivista yleisöä laulattanut Juha Tapio, intensiivisistä keikoistaan kuulu popin kuningatar Jenni Vartiainen sekä yksi odotetuimmista ja rakastetuimmista esiintyjistä Jari Sillanpää. 

Iskelmä Festivaalin päätöspäivänä estradille astuivat Jonne Aaron ja yleisön totaalisesti villinnyt Antti Tuisku. SANNIn pophittien mukana laulava yleisö sai nauttia keikasta encorea myöten. Tämä ilta huipentuu Kaija Koon, Samuli Edelmannin ja Elastisen esiintymisiin.

Himos Areenalla nähtiin tulevaisuuden tähdet ja yleisön valinnat. Muun muassa Mitra ja Aurora pääsivät näyttämään kykynsä festivaaliväelle. 

Mitäpä olisi Iskelmä ilman tanssia? Tanssiteltassa valssattiin, humpattiin ja tangottiin tuntikaupalla festivaalin jokaisena päivänä. Omia taitoja pääsi myös verestämään Iskelmän tanssikursseilla.  

- On ollut ilo huomata, miten Iskelmä Festivaali on vakiinnuttanut paikkansa tapahtumakentällä. Tämä on ikärakenteeltaan yksi monipuolisimmista kesäfestivaaleista, kun yleisössä ovat sulassa sovussa juhlimassa niin nuoret, vanhemmat kuin senioritkin. Katettu kolmikerroksinen Terassiravintola Riemu, koko tapahtuma-alueen asfaltointi ja siisteys sekä 2400 neliön katettu Rantalava saivat erityistä kiitosta asiakkailta, sanoo tapahtuman promoottori Timo Isomäki. 

Viime vuoden kävijäennätys ylitettiin noin tuhannella vieraalla. Iskelmä Festivaali seuraavan kerran Himos Parkissa 30.6.-2.7.2016.

 

Kilpailut

Uusimmat