IskelmäKesä-tapahtumat ovat täynnä kotimaisen musiikin parhaita - mukana Tilhet, pajut ja muut

21.04.2016 10:54 - Anna Hopi

Huimaa nousukiitoa tekevä folkpopryhmä kiinnitettiin mukaan IskelmäKesä-tapahtumiin.

Kotimaisen musiikkikentän puhutuimpiin ja seuratuimpiin tulokkaisiin lukeutuva Tilhet, pajut ja muut -yhtye on kiinnitetty mukaan IskelmäKesä -suurtapahtumien artistitarjontaan. Bongaa yhtye seuraavina päivinä keikalta:

•    perjantai 17. kesäkuuta Iisalmi, Koljonvirta
•    lauantaina 18.kesäkuuta Mikkeli, satama
•    perjantai 22.heinäkuuta Rovaniemi, Ounaspaviljonki
•    perjantai 29.heinäkuuta Rauma, Parpansalin puisto
•    lauantai 13.elokuuta Joensuu, kauppatori

Kesällä lavalle astelee suuritunteista, folkilla höystettyä popmusiikkia soittava kuusimiehinen yhtye, jonka radiosoittolistoilla esittäytyneen Puuhevonen-singlen on kuvailtu olevan ”kuin luotu yhteislaulettavaksi festareilla”.

Heleä-äänisen laulajatar Anna-Sofia Tuomisen luotsaama Tilhet, pajut ja muut ei ole niin kuin muut. Vuonna 2010 perustettu turkulaislähtöinen yhtye yhdistelee folkin raikkautta popin tarttuvuuteen ja rockin tunteikkuuteen ainutlaatuisen kiehtovalla tavalla, mausteinaan tuttuja kaikuja, makuja ja tuoksuja. Luonnon elementtien nimeen vannova yhtye on lyhyessä ajassa raivannut tietään kotimaisen popin uuteen kärkikaartiin, tyylillisesti ”jonnekin vanhan hyvän ajan iskelmätähtien, Ultra Bran, Egotripin, Anna Puun ja Matti Johannes Koivun välimaastoon”, kuten yhtyeen laulunkirjoittaja Juho Hoikka toteaa.



Yhtyen muodostavat Anna-Sofia Tuominen (laulu), Juho Hoikka (kitara, sävellys ja sanoitus), Pauli Halme (sähkökitara), Henri Lyysaari (piano), Timo Sihvonen (basso) ja Juhana Kiiski (rummut). Tilhet, pajut ja muut -nimisen esikoisalbumin on tuottanut Sampo Haapaniemi, joka tunnetaan yhteistyöstään useiden huippunimien – muun muassa Vesa-Matti Loiri, Samuli Edelmann, Olli Lindholm, Suvi Teräsniska, Yölintu – kanssa. 

Ensimmäistä kertaa järjestettävät IskelmäKesä -suurtapahtumat rantautuvat kuuteen kesäiseen kaupunkiin juhlistamaan suomalaista suvea mukanaan joukko maamme eturivin artisteja. Aikuiselle yleisölle suunnattu tasokas kaksipäiväinen tapahtuma tuo mukanaan rentoa kesäfiilistä niin Mikkeliin, Iisalmeen, Rovaniemelle, Raumalle, Lahteen kuin Joensuuhun. 

IskelmäKesä -tapahtumat järjestää alan kokenut ja arvostettu toimija, muun muassa Himos Juhannus -tapahtumasta vastaava N.C.D. Production Oy.

IskelmäKesä-suurtapahtumat seuraavilla paikkakunnilla:
 
•    pe-la 17.-18.6. Mikkeli, satama
•    pe-la 17.-18.6. Iisalmi, Koljonvirta
•    pe-la 22.-23.7. Rovaniemi, Ounaspaviljonki
•    pe-la 29.-30.7. Rauma, Parpansalin puisto
•    pe-la 05.-06.8. Lahti, kauppatori (+ to 4.8. 90’s-tapahtuma)
•    pe-la 12.-13.8. Joensuu, kauppatori

Liput:

1-päivän lippu 39,90e
2-päivän lippu 69,90e
3-päivän lippu 89e (vain Lahti)
VIP-lippu: 99,90e (vain Iisalmi)

Hinnat sisältävät palvelumaksun ja alv.


Kilpailut

Uusimmat