Iskelmän ja Neljänsuoran korismatsi sai dramaattisen käänteen - kitaristi loukkaantui

26.06.2015 14:52 - Anna Hopi

Iskelmäfestivaaleilla on nähty perinteisesti toimituksen ja Neljänsuoran välinen koripallomatsi. Niin kävi tänäkin vuonna - erityismaustein.

- Kovaa vääntöä, sitä siinä oli reippaasti. Iskelmän porukka oli selvästi mennyt aikaisin nukkumaan ja ne oli latautuneet. He olivat aloittaneet aamun kaurapuurolla ja mennet tuohon pihaan treenaamaan. Ne oli valmiina pirteenä ja odottamassa, kun tultiin siihen paikan päälle bussista, kertoi Antti Ketonen.

Neljänsuoran suunnitelmissa oli ottaa kentälle salaiseksi vahvistukseksi Petri Munck, joka tunnetaan pitkänä miehenä. Iskelmällä hongankolistajan paikkaa piteli lähes parimetrinen Antti Granlund.

- Peteltä tuli aamulla viesti, että hän ei pääse paikalle. Hän ilmoitti, että jalka on siinä kunnossa, ettei pystykään pelaamaan. Hän tuli paikalle kannustamaan. Hän jäi pois ja sen takia me hävittiin. Granlund vei matsin!

Dramaattinen tilanne koettiin pelin tiimellyksessä, kun kitaristi Juha Mäki kolautti päänsä.

- Julle löi päänsä asfalttiin aika ikävännäköisesti, mutta onneksi ensiapu auttoi. Hän hyppäsi pallon perään, niin haaveri tapahtui. Tilanne rauhottui, kun hän tuli takaisin. Tähtiä oli kuitenkin nähnyt, että oli aika kova tälli. Iskelmän porukkakaan ei selvinnyt ilman haaveria, kun Aholaidan Hannu loukkasi polvensa.

 

Kilpailut

Uusimmat