Iskelmän toimittaja muutti Jari Sillanpään stadionshow'ta!

18.08.2015 08:39 - Sanna Wänskä

Siltsun huikea konsertti muuttui vielä hetkiä ennen keikan alkua.  

Jari Sillanpää piti toimittajille lehdistötilaisuuden Helsingin olympiastadionilla ennen synttärikonserttinsa alkua. Tilaisuudessa Iskelmän toimittaja Anna Poikkimäki palautti tähden mieleen samana kesänä koetun Iskelmäfestivaalin, jossa Sillanpää innostui riisumaan yleisön edessä nahkatakkinsa striptease-henkisesti. Anna kysyikin Siltsulta, tuleeko tämä ohjelmanumero toistumaan myös stadionkeikalla.

- Hei, miksei, sen voi lisätä siihen. Pitääkö se lisätä? Kaikkea voi tapahtua. Olen sanonut, että älkää pistäkö mulle rajoja, koska silloin ei tule hyvä show. Tässä täytyy olla vapaus. Tää on hyvä. Kiitos. Mä voin tehdä tän just siinä överijutussa, kommentoi tähti salaperäisesti.

Myöhemmin illan aikana numero nähtiin miehen ratkiriemukkaan Gangnam Style -kappaleen jälkeen. Siltsu riisui leikkisästi pinkin puuhkansa ja sinisen glittertakkinsa eroottisen musiikin saattelemana. Striptease-henkiset ohjelmanumerot olivat tuttuja Sillanpään uran alkuajoilta.

 

Sillanpään stadionsynttärit menivät paremmin kuin hyvin. Konsertin ajan aurinko paistoi ja stadionilla oli lähes 40 000 ihmistä. Siltsu onnistui lyömään Cheekin lavanrakennelman koossa. Yleisö sai vastinetta rahoilleen, sillä paikan päällä koettiin lähes nelituntinen show, jossa kuultiin hittejä tähden uran varrelta ja eri genreistä hevi-iskelmästä tangoon ja poppiin.

Kilpailut

Uusimmat