Iskelmäsuosikki vaihtoi tyyliään popimpaan - katso uusi musiikkivideo

03.05.2016 08:31 - Anna Hopi

Laulaja Katri Metson tyyli vaihtui iskelmästä menevämpään poppiin, siitä kielii uusi kappale Fenix.  

Laulaja Katri Metso tunnetaan kauniista iskelmätulkinnoistaan. Uusi kappale Fenix vie laulajattaren tyyliä popimpaan suuntaan. Fenix-kappaleen sanoituksista vastaa Sana Mustonen ja sävellyksen on tehnyt Maki Kolehmainen.

- Fenix on positiivinen ja voimaannuttava hyvän olon laulu, joka vetää kuulijaa puoleensa sekä rohkaisee luottamaan itseensä. Lauluun on helppo samaistua ja sen rytmi vie mukanaan, kertoo Katri Metso Iskelmälle.

- Koen, että ihmiset kaipaavat nykyään enemmän kannustusta moniin asioihin ja siksi on hyvä muistuttaa, että kaikki on mahdollista.

Kappaleen sanat kuvaavat tilannetta, jossa ei enää pelätä tulevaa, vaan mennään täysillä elämää kohti. "Mun elämä on ainutkertainen, oon tulesta mä tullut tiedän sen. Oon valmis kaiken ottamaan, mitä tuleekaan, sillä mitään pelkää en.."

Fenix-kappaleelle on julkaistu musiikkivideo, jonka on ohjannut Eero Juuti.

Metso työstää parhaillaan debyyttialbumiaan, joka julkaistaan syksyllä.

Katri Metson ura lähti käyntiin Iskelmä artisti -kilpailusta vuonna 2009. Hän oli jo aikaisemmin vuodesta 2005 lähtien keikkaillut DCX-nimisessä bändissä. Iskelmä artisti -kilpailun jälkeen naisen kappaleet ovat olleet ajatonta iskelmää. Metso vaikuttaa myös ysärihenkisessä bilebändi Spandexissa.

Katso Katri Metson keikka-aikataulut täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat