Jenni Vartiainen vastaa Vain elämää -kritiikkiin: "Loppuunmyydyt keikat puhuvat puolestaan"

04.12.2014 20:51 - Anna Hopi

Vain elämää -sarjan kolmas kausi herätti kritiikkiä Jenni Vartiaisen persoonaa kohtaan. Mitä tähti itse ajattelee siitä?

Eniten tähteä kritisoitiin siitä, ettei hän antanut itsestään tarpeeksi ohjelmassa.

- Ehkä siinä on se, että pitää ymmärtää kyseessä olevan musiikkiohjelma. Illallinen on neljä tuntia ja se leikataan kymmeneen minuuttiin. Siinä on leikkauksella ja editoinnilla myös iso merkitys. Mulle jäi leiristä hyvä fiilis ja sain kuusi uutta ystävää. Meillä on hyvät välit, kommentoi Jenni Vartiainen Voicelle.

- Tottakai se näyttää tuolta, kun kaikki laitetaan manipuloituun muotoon. Ohjelma ei kerro kaikkea, eikä määritä sitä, mitä olen tehnyt 12 vuotta. Fanit ovat sanoneet, että pitää tulla mun keikalle katsomaan, niin näkee heittäytymistä.

Haluatko vastata kritiikkiin?

- Kun on ilmiö menossa, kaikki uppoutuu siihen. Jutut laimenevat ajan saatossa. En ole tehnyt mitään väärin. Haluan hoitaa hommani hyvin keikoilla. Koko syksy on lähtökohtaisesti myyty loppuun keikoilla, antaa sen puhua puolestaan.

 

 

Jenni Vartiainen kuvaili äskettäin Eden-singleään Iskelmälle. Lue täältä, mitä hän ajatteli radiosoitossa suositusta kappaleesta.

Kilpailut

Uusimmat