Jonne Aaron johdatuksesta: Paras risteys on tämä hetki

15.03.2015 10:00 - Anna Hopi

Laulaja Jonne Aaronille erikoiset sattumukset ovat arkipäivää. Mies kertoo elämänsä käännekohdan huhtikuussa alkavassa Risteyksessä-sarjassa.

Mies kertoo uskovansa johdatukseen. Se näkyi muun muassa siinä, että mies sattui tekemään viime kesänä Risteyksessä-nimistä levyä samalla, kun häntä pyydettiin samannimiseen käännekohdista kertovaan TV-ohjelmaan.

- Levy-yhtiössä ei tiedetty, että mulla on tulossa tämänniminen levy. Promoottori soitti mulle ja kertoi, että tällaista on tulossa, niin mietin, että ei voi olla totta. Silloin luotin, että siinä on pakko olla johdatusta. Kerroin heti, että mulla on todella hyvä biisi tähän. Siitähän tässä Risteyksessä-albumissa on kyse. Pitää valita, minne menee joka hetki.

Jonne Aaronin jaksossa nähdään levotonta lähiöelämää, ja tähden suurin käännekohta olikin lapsuudessa musiikin löytäminen.

Millaisia risteyksiä artisti olisi valmis elämässään vielä kokemaan?

-Jokainen risteys muovaa seuraavaa risteystä. Paras risteys tällä hetkellä on se, missä olen. Se on onnellisuuden perusmittari. Kun olet siinä hetkessä läsnä - se on parasta. Tulee mielenkiintoisia uusia juttuja ja saan tehdä suomeksi musiikkia. On hienoa, että TV-ohjelman kautta musiikkini tulee kansalle tutuksi.

Risteyksessä-ohjelma nähdään Nelosella 13. huhtikuuta klo 20 alkaen.

Lue sarjasta lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat