Kaija Koo valmistautuu superkonserttiin 2015 tunteella: "Sun pitää räjäyttää ihmiset sisältä!"

11.12.2014 09:00 - Anna Hopi

Kaija Koon äänessä ja elämänkokemuksessa on poweria, joka kuultaa läpi lavalla. Hän sai yleisön liekkeihin Hartwall Arenan superkonsertissa tänä vuonna ja aikoo tehdä saman myös vuonna 2015.

- Mun mielestä tähtihetki oli se, kun astuin lavalle ja tajusin sen, että tämä yleisö oli tullut konserttia varten sinne. Ei sitä tunnetta pysty kuvailemaan, eikä vieläkään tajua tapahtui ja mistä on kysymys. Jos sitä miettii liikaa, taika häviää. Kaikki meni kuten pitikin. Kaikessa oli koko ajan kiinni emotionaalinen piuha, joka ei katkennut kertaakaan, vaikka keikka kesti kaksi tuntia. Silloin homma meni aika hyvin, kertoi Kaija Koo Iskelmälle.

- Vierailijoita oli suht koht vähän, mutta heidän tulonsa oli todella suunniteltu. Tule lähemmäs beibi -päiväretkeläisryhmä oli Jenni Vartiainen, Anna Puu ja Antti Tuisku, ja heidän kanssa oli aivan mahtava vetää. Meillä oli koreografiat siellä ja oli hyvä vapautunut tunnelma yhdessä. Nautimme siitä todella paljon!

Hehkuvissa jälkimainingeissa Kaija Koo päätti tiiminsä kanssa julkaista tiedon vuoden 2015 superkonsertista, jossa panokset tietenkin kovenevat.

- No tietenkin ainutkertainen konsertti oli ja mun ensimmäinen oma ohjaustyö. Painan samoilla höyryillä ensi vuodelle, ideoita on tullut ekan konsertin jälkilämmöllä tulevallekin vuodelle. Se toimii vähän kuin saunassa - kannattaa hyödyntää! Siitä tulee erilainen konsertti. Aina liikutaan ajassa ja siinä hetkessä, joten samanlaista settiä ei ole tulossa.

Suuria tunteita tullaan konserteissa näkemään ja kokemaan.

- Se voi olla myös emotionaalista räjäytystä, ei välttämättä tarkoita, että lisää koruja päälle. Ei se niin mene. Sunhan pitää räjäyttää ihmiset sisältä.

Katso Kaija Koon Kaunis rietas onnellinen -musiikkivideo alta.

 

Kaija Koo kertoi taannoin Iskelmälle kulkeneensa nuoruudessa omia polkujaan. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat