Kuka on suurin idolisi, Jonne Aaron?

28.06.2015 22:51 - Anna Hopi

Laulajasuosikin suuri idoli tulee suomalaisesta urheilumaailmasta.

Ennen Risteyksessä-levyään Jonne Aaron pohti pitkään, mihin suuntaan jatkaa. Toisaalla näkyivät yhteiset juuret Negative-yhtyeen kanssa ja toisaalla tuntematon tie oman soolouran kanssa. Laulaja lähti lomalle Meksikon Cancuniin pohtimaan asioita ja erittelemään viime aikoijen tapahtumia.

- Onnenvuodet-levyn tiimoilta tehtiin 150 keikkaa. Se rundi piti katkaista ja miettiä, mitä teen seuraavaksi. Tajusin, että haluan Kirosanoja-biisin levylle ja kaivelin sen pöytälaatikosta. Halusin suomenkielistä levyä ja tehdä modernimpaa musiikkia.

Hän teetti siellä itselleen rannekorun paikallisella taitelijalla, joka muistuttaisi miestä aina siitä, kuka todella on Jonne Aaron.

- Jonne-koru muistuttaa minua siitä, kuka on Jonne Liimatainen ja kuka on Jonne Aaron. Se raja on niin häilyvä. Olin menettänyt sen rajan. Olin antanut itsestäni niin paljon julkisuuteen. Kuulostaa pehmeältä, mutta se muistutti mua siitä, että pysyn itsenäni. Etten kadota kaiken keskellä itseäni.

- Tällainen olen ollut aina. Olen kertonut tarinaani avoimesti. Olen toivonut, että lähiön nuoret ja lapset saisivat siitä kipinää. Elämässä voi pärjätä, vaikka olisi minkälaiset lähtökohdat. Pitää vaan itse päättää ja uskoa siihen.

Jokaisella on idoleita, niin myös Jonnella.

- Minun idolini on Teemu Selänne. Jokaisella on joku juttu, joka antaa voimaa. Joillekin se on mun Risteyksessä-levy. Mulle Selänne on ollut urheilijana sellainen. Katsoin hänen dokumentin, kertoi tähti.

- Siinä miehellä oli polvi paskana ja sanottiin, että ura oli tässä. Silti se vaan nousi sieltä ja teki parhaimmat pisteensä uran loppuvaiheessa. Haluan olla sellainen artisti. Vaikka tulisi lunta tupaan, niin noustaan aina. Ei ole kyse siitä, montako kertaa käyt kanveesissa, vaan montako kertaa nouset sieltä ylös.

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat