Laulajalupaukselta uusi single - kuuntele Ida Paulin Kunhan muut ei tiedä

15.04.2016 10:40 - Anna Hopi

Kappale kertoo suhteesta, jonka vaikeuksia ei haluta paljastaa muille.

Warner Musicin uusi sainaus 19-vuotias Ida Paul julkaisi tammikuun lopussa Laukauksia pimeään –singlen. Kappale on Idan säveltämä ja sanoittama ja se on ylittänyt jo kultarajan. Loistava startti saa jatkoa tänään julkaistun Kunhan muut ei tiedä –singlen myötä. Urbaani pop-kappale on tehty yhdessä tuottaja Mikke Vepsäläisen kanssa.

- Kunhan muut ei tiedä kertoo suhteesta jonka vaikeuksista ei haluta ulkopuolisten tietävän ja jossa ongelmsta ääneen puhumista vähätellään. Joskus hankalassa suhteessa pysyminen on vaikeampaa kuin eroaminen, kertoo Ida.

Nuorestä iästään huolimatta Ida Paul on ollut säveltämässä jo mm. Roope Salminen & Koirat- yhtyeen platinaa myynyttä Madafakin darra –kappaletta, jossa hän myös fiittaa.  HMC Publishing -kustannusyhtiön kautta löytynyt Ida on säveltänyt omia kappaleitaan vuoden ajan eri tuottajien kanssa.

Ida on säveltänyt ja sanoittanut kappaleita muun muassa Kaija Koon, Anna Abreun, Lauri Tähkän ja Mikael Gabrielin kanssa. Ressun lukiosta viime vuonna ylioppilaaksi kirjoittanut Ida on toinen niistä kahdesta suomalaisesta, jotka pääsivät vuonna 2015 sisään arvostettuun yhdysvaltalaiseen Harvardin yliopistoon. Suomea ja englantia äidinkielenään puhuva Ida Paul on kasvanut Tammisaareessa, joten puhuu myös ruotsia sujuvasti. Ida asuu tällä hetkellä Helsingissä.

Kilpailut

Uusimmat