Lauri Tähkän mysteerikuvan syy selvisi

14.04.2016 09:00 - Anna Hopi

Tähkä vihjaisi somessa hääpuku-kuvallaan uudesta Morsian-singlestä.

Suomen supertähtiin lukeutuva Lauri Tähkä palaa tauolta ja julkaisee odotetun uuden Morsian-singlen 22. huhtikuuta. Mies vihjaisi musiikista Facebookissa julkaisemallaan kuvalla, joka aiheutti monenlaisia spekulaatioita. Osa faneista mietti jopa onko tähti solmimassa avioliittoa. Lue lisää täältä.

Kaihoisia tunnelmia, intohimoa ja herkkiä unelmia tulviva Morsian-kappale esittelee uutta, popimpaa ”Tähkäsoundia” 2016. Kappaleen on tuottanut Emma-palkittu Jukka Immonen.   

-Morsian-sinkusta, uudesta soundista ja uusista biiseistä on hyvät tunnelmat! Viime albumista on jo kutakuinkin kolmisen vuotta. Olen työstänyt uuden levyn lauluja yli kaksi vuotta, lauluja on syntynyt tosi paljon ja tässä esimakua tulevasta. Odotan innolla, mitä yleisö sanoo Morsian-sinkusta. Jukka Immonen on loihtinut aivan uudenlaista ”Tähkäsoundia”, jonka kanssa ollaan puuhasteltu jo yli vuoden päivät studiossa, Lauri Tähkä kommentoi tunnelmiaan.

Morsian-kappale on esimakua syksyllä julkaistavalta studioalbumilta, jonka työnimeksi Lauri Tähkä on antanut ”Dorothy2016". Levyn on tuottanut Jukka Immonen, jonka kanssa Tähkä on valmistellut uutta levyä huolellisesti. Ensimmäistä kertaa Warner Musicin kautta ilmestyvän levyn tuotantopäällikkönä toimii puolestaan Asko Kallonen. Suomen energisimpiin live-esiintyjiin lukeutuva Tähkä loistaa tulevalla levyllä väkevien ja herkkien popkappaleiden tulkitsijana.

-”Dorothy2016” (työnimi) levyä voisi kuvailla tässä vaiheessa herkän väkeväksi. Kuin olisin uudelleen syntynyt laulujen parissa. A. Kallonen ja Jukka Immonen ovat löytäneet uusia ulottuvuuksia minusta.  On ollut kiva huomata kuinka innoissaan uusi levy-yhtiöni (Warner) on ollut uusista lauluista. Puhkun uutta intoa todella. Tiet on sulana, linnut on pesäpuuhissa, asvaltti hehkuu ja pohjoisessa joet tulvii. Uuden laulun Morsian on valmis pukemaan puhtoisen hääpukunsa päälle ja minä olen uuden alussa niin kuin jokavuotinen kevät, Lauri Tähkä iloitsee.

Lauri Tähkä on Suomen menestyneimpiä uuden sukupolven artisteja. Hänen aikaisemmat soolostudioalbumit ovat myyneet tuplaplatinaa ja platinaa.

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat