Maija Vilkkumaa esittelee uudistuneen tyylinsä Lissu ja mä -singlellä - kuuntele!

22.05.2015 11:09 - Anna Hopi

Hiljaiseloa musiikkirintamalla viettäneen Maija Vilkkumaan uusi albumi julkaistaan syksyllä 2015.  

Maija Vilkkumaa julkaisee odotetun uuden singlen perjantaina 22. toukokuuta. Lissu ja mä –single on Maija Vilkkumaan säveltämä ja sanoittama sekä Hank Solon tuottama. Maija on parhaillaan studiossa viimeistelemässä syksyllä julkaistavaa uutta albumiaan.

- Aiemmat soololevyni ovat olleet pitkälti bändilevyjä, ja kun jäin tauolle vuonna 2011, tiesin, että seuraava olisi jotain muuta. Ajatus tuottajalevystä oli väikkynyt mielessäni kiehtovana mahdollisuutena jo Alanis Morrissetten ja Glenn Ballardin Jagged Little Pill -levyistä alkaen, kertoi Vilkkumaa.

- Asko Kallonen ehdotti tuottajaksi Hank Soloa, joka oli juuri tuottanut Sannin Sotke mut -levyn. Menimme Henkan kanssa studioon, jossa lopullisesti vakuutuin hänen neroudestaan. Tunnelma on ollut alusta asti aukinainen ja kupliva. Puolentoista vuoden studiotyö on tuntunut siltä kuin tuttuun metsään ilmestyisi jatkuvasti uusia kiehtovia polkuja. Olen hyvin inspiroituneessa tilassa kaikesta tästä.

Maija Vilkkumaa on maamme menestyneimpiä naisartisteja. Hän on myynyt uransa aikana yli 300 000 albumia ja voittanut viisi Emma-palkintoa. Vilkkumaa aloitti uransa Tarharyhmä-kokoonpanossa ja vuonna 1999 sooloura käynnistyi Satumaatango-menestyssinglen sekä debyyttialbumi Pitkä ihana leikki myötä. Maija on julkaissut kuusi albumia, yhden kokoelmalevyn sekä yhden livelevyn. Vilkkumaan edellinen albumi Kunnes joet muuttaa suuntaa julkaistiin vuonna 2010. Maija Vilkkumaa julkaisi esikoisromaaninsa Nainen katolla Vuonna 2013.

Kuuntele kappale Spotifysta.

 

Kilpailut

Uusimmat