Matkusta viisaasti - turvaa mukavuutesi lentokentällä 4 asialla

25.11.2014 12:36 - Anna Hopi

Monen matkalaukut kokevat kovan kohtalon lentokentillä ja wifi-verkon käyttö maksaa. Pienillä nikseillä nautit enemmän lentokentällä oleilusta.

Lentokentällä nokkelat ihmiset voivat helposti säästää rahaa ja tehdä olonsa mukavammaksi. Herald Sun -sivusto kokosi vinkit, joita moni ei ole tullut ajatelleeksi.

1. Turvaa matkalaukullesi VIP-kohtelu

Matkalaukut kokevat usein kovia lentokentällä matkalla laukkuhihnalta ruumaan. Jos pistät omaasi tarran, jossa lukee "I heart baggage handlers", saattaa matkatavarasi hyvinkin säästyä kovimmilta paiskomisilta.

2. Käytä wifi-verkkoa ilmaiseksi

Pääset lentokentällä useimmille nettisivuille maksamatta ja kirjautumatta sisään wifiin lisäämällä sivun URL-osoitteen loppuun "?.jpg".

3. Älä maksa turhaan vedestä

Tuo lentokentälle tyhjä vesipullo ja täytä se turvatarkastuksen jälkeen vessassa vedellä. Näin sinun ei tarvitse ostaa kallista vesipulloa kentältä tai koneesta.

4. Vältä maksut liikatavarasta

Jos sinulla on paljon käsimatkatavaraa, käy jossain lentokentän liikkeessä pyytämässä suuri ostoskassi ja laita tavarasi sinne. Näin sinun on sekä helpompi kantaa painavia kamppeitasi eikä sinun myöskään tarvitse maksaa mahdollisia lisämaksuja monesta kassista.

Lähde: Herald Sun



Matkustaminen avartaa mieltä ja siihen voi suhtautua kuin seikkailuun. Tarkista, millaisin tavoin hyödyt matkustamisesta. Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat