Me Naiset: Suhteen salailu sai Saara Aallon voimaan huonosti

15.05.2015 09:56 - Anna Hopi

Laulaja Saara Aalto tuli äskettäin kaapista ulos ja kertoi maailmalle seurustelevansa onnellisesti Meri-nimisen naisen kanssa.

Syntymäpäivänään asian suloisella kuvalla ilmoittanut Saara Aalto on joutunut salailemaan uutta onnellista suhdettaan jo pitkään. Asiaa ei ollut helppoa tuoda esille omille läheisillekään. Me Naisille tähti kertoo kärsineensä salailusta niin, että hänen terveytensäkin oireili asian takia. Stressi kuului äänessä, eikä laulu kulkenut.

Murehtiminen sai Aallon tuntemaan epävarmuutta itsestään ja omista tekemisistään.

- Aloin puhua itselleni rumasti, mikä oli minulta täysin vierasta. Olen aina ollut hyvä kehumaan ja tsemppaamaan itseäni. Nuorempana kehuin peilin edessä, että oletpas söpö ja hämmästyin, kun kaverit eivät tehneetkään niin. Nyt säikähdin sitä, miten tylysti puhuin itselleni, kertoi laulaja Me Naisille.

Tähti kertoi ahdistuneensa aina, kun haastatteluissa kysyttiin suhteesta ex-rakkaaseen Teemu Roivaiseen. Hän olisi halunnut vanhan rakkauden sijaan puhua uudesta tyttöystävästään. Kertoa kaikille löytäneensä ihanan ihmisen elämäänsä.

Vyyhti alkoi aueta, kun Saara sai yhteydenoton elämäntapaohjaajalta, joka oli erikoistunut naismuusikoiden ohjaamiseen. Aalto kertoi elämäntapahtumiaan ja ajatuksiaan valmentajalle, mikä vahvisti häntä. Yhdessä käydyn prosessin jälkeen läheiset saivat tietää Saaran elämässä tapahtuneesta muutoksesta ja uusista tuulista. Sen jälkeen muulle maailmalle kertominen olikin jo helppoa.

Lähde: Me Naiset.

Kilpailut

Uusimmat