Menneisyyden vangit tekee paluun! Vicky Rosti kertoi mikä on parasta Freemanissa

16.11.2015 09:29 - Anna Hopi

Menneisyyden vankien perustamisesta on pian 25 vuotta. Suosittu yhtye tekee tulevana kesänä paluun keikkalavoille.

Menneisyyden vangit perustettiin vuonna 1991, jolloin sen laulusolisteiksi valikoituivat Freeman ja Vicky Rosti. Yhtye on soittanut yhdessä vuosia ja kiertänyt Suomea hittejään esittäen. Tulevana kesänä 2016 Menneisyyden vangit tekee paluu suurimpien kappaleidensa siivittämänä.

Silloin yhtyeen perustamisesta on kulunut jo 25 vuotta.

- Näin se aika vaan kuluu. Kuvittelin aikanaan, että me vain treenaamme kellarissa omaksi iloksemme kerran tai pari viikossa ja istutaan sitten baariin kertomaan vanhoja juttuja, mutta siitä tulikin toinen ammatti. Olemme Menneisyyden vangit, toteaa Vicky Iskelmälle ja kertoo sitten tulevan kesän suunnitelmista.

- Olemme ajatelleet, että kuljemme yhteisellä bussilla, vaikka bändit eivät yleensä enää käytä keikkabusseja, koska se on niin kallista. Meillä on kuitenkin sen verran ikää, että haluamme matkustaa autossa, jossa pääsemme välillä jaloittelemaan ja vähän pitkälleenkin.

"Keikat ovat kuin kesälomareissuja"

- Käymme katsomassa nähtävyyksiä. Usein on niin kiire keikalle, ettei ehdi pysähtyä katsomaan kivoja nähtävyyksiä. Nyt menemme rauhassa jokaiselle keikalle ja käymme katselemassa jotain kivaa kohdetta. Tästä tulee koko kesän kestävä kesäretki - välillä käydään vähän laulelemassa!

Erikoista keikkareissussa on se, että tällä kertaa puolisotkin ovat mukana ilottelussa.

- Olemme kaikki sen ikäisiä, että lapset ovat aikuisia, niin heistä ei tarvitse huolehtia. Puolisoa ei nyt tarvitsekaan jättää kotiin suremaan, vaan hän voi olla mukana siinä meidän ilottelussa, mikäs sen ihanampaa, kertoi nainen.

"Kemioiden salaisuus on saumaton yhteistyö"

- Freeman on luonteeltaan sellainen pikkutarkka listojen tekijä, hän pitää huolta biisijärjestyksestä ja miettii etukäteen, millainen kappale sopii keikalle mukaan. Minä taas olen sellainen sosiaalinen tyyppi, joka ottaa yhteyden yleisöön. Vedän myös Freemanin siitä sivusta mukaan. Meillä on saumaton yhteistyö ja kummankin osaamiset täydentävät toisiaan, kehuu Vicky.

Parivaljakko tulee todella hyvin toimeen, mutta onko media koskaan yrittänyt maalata heidän välilleen romanssia?

- Ei ole tällaista uutisointia koskaan ollut, että hekö yhdessä - kohupari! Lavalla näkyy meidän kemia ja miten hyviä kavereita me ollaan. Ei siinä mitään sellaista eroottista latausta ole.

 

Kilpailut

Uusimmat