Nauratko paljon? Miehet paljastivat, mikä tekee naisesta seksikkään

22.10.2014 12:07 - Anna Hopi

Naisia on kautta aikain kiinnostanut, miten hän voisi näyttää seksikkäämmältä miehen silmissä. Nyt miehet kertoivat, mikä on heidän mielestään houkuttelevaa vastakkaisessa sukupuolessa.  

Seksikkyys on asia, joka koostuu monesta eri asiasta. Sen vuoksi toinen pitää suunnattoman seksikkäänä jotain, joka toista ei kiinnosta lainkaan. On kuitenkin muutamia juttuja, jotka vaikuttavat naisen seksikkyyteen miesten mielestä.

1. Kauneus

Kaunis nainen on aina miehen mieleen. Miehen mielestä on ihanaa, kun nainen osaa pukeutua niin, että hän korostaa omia parhaita puoliaan. Liiallinen paljastelu sen sijaan ei ole suotavaa. Myös itse varmuus on asia, joka saa miehen innostumaan.

2. Seksituntemus

Miesten mielestä on suunnattoman kiihottavaa, jos nainen tietää mitä tekee sängyssä. On myös mahtavaa, jos hän on valmis puhumaan siitä ihan avoimesti.

3. Kiintymys

Myös miehet kaipaavat rakkautta. Juuri sen vuoksi naisen seksikkyyttä lisää se, että hän osoittaa miehelle oman kiintymyksensä ja rakkautensa. Se, että nainen tietää mistä hänen miehensä pitää ja haluaa silloin tällöin yllättää hänet, saa miehen innostuneeksi.

4. Nauru

Huumorintaju ja nauru ovat seikkoja, joita moni mies pitää suunnattoman seksikkäinä.

5. Pelottomuus

Miehistä on ihanaa, jos nainen uskaltaa kokeilla pelottomasti jotain uutta. Seikkailunhaluinen neitokainen kun on yleensä sitä myös makuuhuoneen puolella.

Lähde: Relations Tip



Eräs vaimo ei antanut miehelleen seksiä. Suivaantunut mies laski seksikerrat Excel-taulukkoon ja julkaisi sen verkossa. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat