Oliverin Toisaalta kukapa meistä -musiikkivideo julki - katso täältä

20.11.2015 12:15 - Anna Hopi

Suositun kappaleen musiikkivideo on kuvattu yhdellä otolla.

Oliver kuvasi musiikkivideon tähän mennessä menestyneimpään singleensä yhtyeen kotiseudulla Virroilla. Yhtye on kuvannut jo monia videoita kotiseudullansa halutakseen tuoda esille virtolaisia juuriaan. Tällä kertaa kuvauspaikaksi valikoitui Virtain hylätty ja osin unohdettukin rautatieaseman ratapiha. Erityisen poikkeuksellisen videosta tekee myös se, että se on kuvattu ainoastaan yhdellä otolla.

- Kuvauspaikan ainutlaatuisuus syntyy sen historiasta. Samoja raiteita pitkin on lähdetty muun muassa sotaan ja palattukin sieltä. Itse olen 90-luvulla tullut samaisia raiteita pitkin resiinalla kouluun. Se oli hienoa aikaa, kovassa vauhdissa ei aina pysytty raiteilla, Yhtyeen laulaja-kitaristi Jari Väyliö kertoo.

- Raiteet ovat täydellinen vertaus kuvaamaan ihmisen matkaa. Välillä raiteille on kasvanut heinää ja kaikenlaista rikkakasvustoa matkaa haittaamaan. Jos katsoo läheltä, näkee vain esteitä tiellä, mutta jos katsoo hieman kauempaa, näkee selvästi reitin jota kulkea. Kappaleen kuvaus ihmisestä epätäydellisenä olentona asuu juuri näillä raiteilla.

Keikalla 80-luvun suosikkiyhtye Siberian kanssa

Yhtye keikkailee musiikkivideon kunniaksi tänään perjantaina Helsingin Semifinalissa yhdessä paluuta keikkalavoille tekevän Siberian kanssa. Siberia nousi suosioon 80-luvun alkupuolella kahden albuminsa myötä. Yhtye tunnetaan erityisesti Älä sano, että rakastat mua -hitistä ja yhtyeen laulaja-kitaristi Jari Yliahon kytköksistä Juice Leskisen yhtyeisiin.

Katso kaikki kiertueen paikkakunnat täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat