Rakastettu HIM-yhtye tekee kolme harvinaista Suomen keikkaa

08.05.2015 09:01 - Anna Hopi

Kansainvälisestikin menestynyt rockyhtye HIM esiintyy Tampereen klubilla 15. elokuuta, minkä lisäksi on tiedoss kaksi muuta keikkaa Jyväskylässä ja Turussa.

Rakkausmetallin lähettiläs ja suomalainen musiikin kansainvälinen menestyjä HIM esiintyy Tampereen Klubilla lauantaina 15. elokuuta. Tampereen lisäksi bändi soittaa seuraavana iltana Jyväskylän Lutakossa ja maanantaina Turun Klubilla.

 

Ville Valon johdolla maailmaanmaineeseen noussut yhtye on esiintynyt kotimaassaan 2000-luvun alun jälkeen harvakseltaan. Helsingin Tavastialle sijoittuvan Helldone-tapahtuman ohella kopla on koettu muutamilla isoilla kesäfestareilla.

 

Nyt orkesteri on valmiina uuteen vaiheeseen urallaan. Kuten basisti Mikko “Mige” Paananen asian esittää.

 

– Kivuliaasti nahkaansa luova HIM himoitsee äidinvertaan ja etsii taas pian tietä aliversumiinsa klubien kiimasta. Tarkkailkaa taivasta ystävät, ja löytäkää armo!

 

Harvinaiselle keikalle myydään ainoastaan 450 lippua. Join Me in Death, Buried Alive by Love, Killing Loneliness, Right Here in My Arms ja muut goottirockia, vaihtoehtoääntä ja heviä eri muodoissaan tarjoavat HIM-biisit tulevat soimaan ääriään myöten täynnä olevalla Klubilla. Nyt voimme todellakin vihjata, että ennakkolipun hankinta kannattaa. 

 

la 15.8.2015

 

Klubi, Tampere

 

klo 22 HIM

 

55 e (ennakko Tiketti)

 

 

Kilpailut

Uusimmat