Suvi Teräsniska pääsi remontoituun ensiasuntoon: "Tuli voimakas itsenäistymisen tarve"

10.12.2014 08:33 - Elina Jokela

Suvi muisteli nuoruuttaan ja ensimmäistä asuntoaan. Artisti muutti parikymppisenä kertaheitolla heti 500 kilometrin päähän kotoa.

Suvi Teräsniska muisteli nuoruusaikojaan ja itsenäistymisen tarvetta. Suvi muutti pois kotoa 20-vuotiaana ja muisteli ensimmäistä asuntoaan.

- Muutin silloin suoraan Oulusta Tampereelle. Minulle tuli voimakas itsenäistymisen tarve ja ajattelin, että muutan kauas pois vanhempien katseen alta. Päätin muuttaa heti kerralla 500 kilometrin päähän, Suvi muistelee.

- Se oli vanha puutalo, sellainen kaksikerroksinen, missä asuin yläkerrassa. Se oli Yö-yhtyeen kitaristin asunto, aivan ihana. Kävin katsomassa sitä ja siellä oli ihanat mintunvihreät seinät ja huokui sellaista vanhaa henkeä. Kun kuukauden päästä tulimme äidin kanssa sinne, niin siellä olikin tapahtunut ihan täysi muutos. Paikka oli remontoitu.

- Parkettilattia oli hiottu ja seinät oli kaikki maalattu valkoiseksi. Täysin uusi keittiö ja kylppäri, se oli iloinen yllätys.

- Isän kotoa lähtivät naisellisemmat liinavaatteet mukaan omaan ekaan asuntoon. Hyvinkin nopeasti alkoi ajattelemaan, että kuinka sitä asuntoaan haluaa sisustaa. Oli ihan mahtava tunne huomata, että minä päätän, mitä tänne ostan. Se on mahtava muisto.

 

Suvi Teräsniska ylistää vuolaasti äitiään, joka on edelleen hänen elämänsä auktoriteetti. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat