Uskomattomimmat syyt avioeroon tosielämässä: "Papukaija kertoi pettämisestä"

23.01.2015 19:47 - Anna Hopi

Ihmiset eroavat nykyään välillä liiankin helposti. Joskus syyt ovat mitä omituisempia - vai mitä sanot siitä, että avioero on laitettu vireille siksi, että sinulla on väärä lempileffa?

Jos haluat kuulla viime vuosien hölmöimmät syyt avioeroon, lue alla olevat tarinat.

1. Mies ei pitänyt Frozen-animaatioelokuvasta.

Japanilainen nainen erosi miehestään, kun hän sai selville, että mies ei välittänyt Disney-animaatio Frozenista. "Jos et voi ymmärtää, mikä elokuvassa on hienoa, sinussa täytyy olla jotain vikaa ihmisenä."

2. Paha henki piinasi naista.

Dubailainen mies erosi vaimostaan väittäen tässä olevan paha henki.

3. Miehen peniksenpidennys hajosi.

Kun vaimo oli tyytymätön sängyssä, venäläinen mies hankki peniksen pidennykseen tarkoitetun jatkeen. Pari harrasti seksiä ja se putosi penikseltä pois. Mies ehdotti uuden hankkimista, mutta vaimo oli kyllästynyt huonoon seksiin ja vaati eroa.

4. Nainen halusi liikaa seksiä.

Intialainen mies halusi eron vaimostaan, koska tämä halus liikaa seksiä. Tämä vaati miestään ottamaan lääkettä antaakseen lisäpotkua viriliteettiinsä ja uhkasi harrastaa seksiä muiden kanssa, jos aviomies ei pystyisi tyydyttämään häntä.

5. Mies antoi vaimolleen törkeän lempinimen kännykässä.

Saudi-nainen haki eroa, koska tiesi miehensä antaneen hänelle nimen Guantanamo. Hän sai tämän selville, kun soitti miehen puhelimeen ja tajusi tämän jättäneen sen kotiin. Näytöllä välkkyi epäimarteleva lempinimi, joka viittaa pahamaineiseen vankilaan.

6. Papukaija paljasti pettämisen vaimolle.

Kiinalainen nainen sai tietää pettämisestä, kun papukaija puhui sanoja "avioero", "rakastan sinua" ja "ole kärsivällinen".

7. Nainen adoptoi 550 kissaa.

Mies erosi vaimostaan, kun tämä toi heidän kotiinsa 550 kissaa. Otusten ansiosta aviomies ei muun muassa pystynyt nukkumaan sängyllään tai syömään ruokapöydässä ilman tunkeilijoita.

8. Mies siivosi liikaa.

Saksalainen nainen erosi miehestään 15 aviovuoden jälkeen, koska ei voinut ymmärtää kaksilahkeisen jatkuvaa siivousta. Eräänä päivänä mies repi kodin seinän irti, koska se oli liian likainen.

9. Nainen suuteli hevosta.

Mies sai tarpeekseen liitosta, kun näki sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa vaimo pusutteli hevosta. Vaimo ei ollut pahoillaan kuvasta, joka todisti ainoastaan, että hän piti arabialaisista hevosista. Nainen ei halunnut olla naimisissa miehen kanssa, joka pitää hevosen suutelemista pettämisenä.

10. Naisella oli suhde 1940-luvulla.

Italialainen pari erosi, koska 99-vuotias aviomies löysi rakkauskirjeitä, jotka 96-vuotias vaimo oli kirjoittanut entisen ihastuksensa kanssa 1940-luvulla.

Lähde: Huffington Post.

 


Mitkä ovat huonoimmat tekosyyt eroamiseen? Kaikkea ei kannata sanoa rakkaalle... Lue hölmöt tekosyyt täältä.

Kilpailut

Uusimmat