3 ruoka-ainetta, joita nauttimalla ihosi säilyy pidempään sileänä ja nuorekkaana

02.10.2015 14:06 - Rea Tallgren

Itsensä voi syödä kauniiksi. Tee se esimerkiksi näillä täsmävinkeillä.

Daily Mail kertoo sellaisista ruoka-aineista, joilla saa ihonsa pysymään kimmoisena ja kiinteämpänä pidempään. Kannattaakin huolehtia lautaselleen erityisesti näitä herkkuja, jos mielii pitää itsensä nuoren näköisenä.

1. Granaattiomena

Granaattiomena sisältää ainesosia, jotka pitävät huolta ihon kiinteyttä ylläpitävistä kollageeneista. Lisäksi ne sisältävät ainesosia, jotka suojelevat ihoa vapailta radikaaleilta. Ne sisältävät myös sinkkiä, joka auttaa ihoa parantumaan mahdollisilta vaurioilta.

2. Pinaatti

Pinaatti sisältää beetakaroteenia. Se on antioksidantti, joka on A-vitamiinin esiaste. Se, yhdessä pinaatin sisältämän magnesiumin kanssa saa ihon pysymään elastisena ja puhdistaa kehoa ehkäisten näin myös ihoon syntyviä epäpuhtauksia.

3. Supermarjat

Mustaherukat, mustikat ja vadelmat ovat todellisia ihon supertuotteita. Ne ovat täynnä antioksidantteja, jotka lisäävät immuunikykyä ja täten saavat aikaiseksi sen, että esimerkiksi iho-oireita ei synny yhtä helposti esimerkiksi kylmästä tai kuumasta. Ne siis vähentävät niin punoitusta kuin kuivuuttakin.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat