Älä vitsaile miehen peniksestä! 5 asiaa, joista kumppanisi voi olla epävarma

25.10.2014 10:52 - Anna Hopi

Kaksilahkeisillakin voi olla epävarmuuksia, ja niistä vitsaileminen ei auta tilannetta. Pidä siis suusi kiinni alla olevista asioista.

Pituus

Vielä on olemassa ennakko-oletus siitä, että miehen täytyisi olla pitkä ollakseen maskuliininen. Pitkien kaksilahkeisten saatetaan myös ajatella olevan naisten mieleen lyhyempiä kuomiaan enemmän.

Miestä ei kannata koskaan piikitellä hänen pituudestaan, sillä se saattaa osua arkaan paikkaan.

Hupenevat hiukset

Monet miehet kaljuuntuvat ikääntyessään. Jotkut kuitenkin menettävät hiuksiaan tai kaljuuntuvat täysin jo nuoremmalla iällä. He saattavat peitellä hiustenlähtöä käyttämällä hattua tai olla sujut asian kanssa.

Olipa miehen oma suhtautumistapa hiustenlähtöönsä mikä tahansa, kannattaa asiasta puhuessa olla hienotunteinen.

Paino

Jos entinen siippasi oli loistokunnossa ja nykyisellä on pötsiä kerrakseen, kannattaa pitää kielenkantansa kurissa. Painoasiat vaikuttavat yhtälailla miesten itsetuntoon ja minäkuvaan. Asiasta puhuttaessa liikutaan erittäin intiimillä alueella.

Voit ehdottaa kumppanillesi yhteistä harrastusta ja jos tilanne tuntuu sopivalta, voit kysyä mitä hän ajattelee vartalostaan.

Karvat

Monet miehet ovat karvaisia. Lämmikettä voi olla myös paikoissa, joissa ei yleensä ole totuttu runsasiin karvoihin. Toisilla saattaa kasvaa runsaasti karvoja selässä tai reisissä. Siinä missä monet naiset pitävät karvaisista kavereista, eivät ne kuitenkaan ole kaikkien mieleen.

Karvat aiheuttavat monille miehille päänvaivaa ja ne voivat vaikuttaa itsetuntoon. Niistä ei välttämättä heittää huulta kullalleen, ainakaan ennen kuin on satavarma, ettei kommentti osu arkaan paikkaan.

Penis

Miehen sukukalleuksien koosta puhuminen on todella tulenarka aihe. Monet  muistavat ikuisesti, mitä he ovat kuulleet vehkeistään aiemmissa suhteissaan. Jotkut voivat jopa välttää saamiensa kommenttien takia seksuaalista kanssakäymistä. 

Turvallisempaa on puhua siitä, miten seksi toimii miehen kanssa. Sen laatu kun ei tiettävästi ole kiinni peniksen koosta.

Lähde: Ask Dan And Jennifer



Naiset on saatettu opettaa elämään tunteidensa kanssa kuin miehet. Lue suomalaisen perheenäidin ja kirjailijan Heidi Harjun koskettava kirjoitus täältä.

Kilpailut

Uusimmat