Anna: Jonne Aaron tapasi ex-rakkaansa yökerhossa: "Jäimme toisiimme kiinni"

03.11.2014 10:00 - Emma Ylistalo

Jonne Aaron tapasi entisen avovaimonsa Tamperelaisessa yökerhossa. Yhdeksän vuotta kestäneessä suhteessa pari ensimmäistä vuotta oli täynnä hullaantumista ja rakkautta.

Jonne Aaron tapasi entisen avovaimonsa ollessaan 19-vuotias päiväkotiharjoittelija. Ensitreffien jälkeen pari rakastui ja hullaantui toisiinsa niin, että toinen oli koko ajan mielessä. Pian he muuttivat yhteen ja yhteiselo sujui ongelmitta. Vaikka välillä pari oli erossa, yhteen palattuaan he liimautuivat yhteen entistä tiukemmin.

- Olimme kuin kuminauha, joka venytettiin äärimmilleen, mutta sitten kun sen päästi venytyksestä irti, paukahdimme toisiamme vasten ja jäimme toisiimme kiinni, Jonne Aaron kertoi Anna-lehdelle.

Tulevan artistin Negative-bändi alkoi menestyä ja keikkoja tuli entistä enemmän. Parin vuorokausirytmi oli täysin erilainen ja se toi vaikeuksia suhteeseen. Erosta toipunut muusikko on nykyään oppinut, että ihmisen täytyy osata luopua. Jonne Aaron haluaa uudella Risteyksessä-levyllään muistuttaa, että matkaa tehdessä tärkeintä ei ole määränpää, vaan matkasta nauttiminen.

Lähde: Anna

 

Jonne Aaron kertoi Risteyksessä-levyn kappaleesta Yksin. Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat