Anna: Mari Perankoskin ohjeet kiireeseen: "Elä päivä kerrallaan ja lataa akkuja kotona"

29.10.2014 18:00 - Emma Ylistalo

Mari Perankoskella on meneillään kiireinen syksy töiden puolesta. Muusikko Jouni Hynysen kanssa eletään kahdessa eri kodissa.

Näyttelijä Mari Perankoski on mukana Putous-ohjelmassa. Sen harjoituksissa menee neljä päivää viikossa ja koko lauantai aamusta iltaan. Arkipäivisin illat kuluvat Helsingin Kaupunginteatteri Pikavoitto-näytelmässä. Alunperin maanantaiden piti olla vapaita, mutta nyt sillekin päivälle on tullut ohjelmaa, kun Roba-poliisisarjan kuvaukset alkavat. Miten näyttelijä selviää tästä kiireisestä syksystä?

Perankosken vinkki kiireestä selviytymiseen on päivä kerrallaan eläminen. Kaikki menemiset kannattaa hänen mukaansa karsia minimiin ja ladata akkuja kotona. Aikainen nukkumaanmeno on myös tärkeää, näyttelijä kertoi Anna-lehdelle.

Mari elää tällä hetkellä muusikko Jouni Hynysen kanssa. Parilla on kaksi kotia, toinen Helsingissä ja toinen Lappeenrannassa. Kiireisen aikataulun takia heillä ei ole tällä hetkellä paljoa aikaa toisilleen.

- Nyt en edes tiedä, milloin ehdin Lappeenrantaan käymään seuraavan kerran. Olisihan se kiva nähdä toinen joka ilta, mutta kun molemmat ovat tällaisissa ammateissa, tulee väistämättä pitkiäkin aikoja, jolloin emme näe toisiamme.

Lähde: Anna

 

Mari Perankoski ihmetteli aikaisemmin Putouksen aiheuttamaa keskustelua. Lue uutinen täältä.

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat