Anssi Kelan levyllä kuuluu Michael Jackson -soundi

02.03.2015 10:12 - Anna Hopi

Kasari ja itse popin kuningas kuuluu Kelan uudella toukokuussa julkaistavalla levyllä.

- Single tulee nyt viikon päästä, se on nyt niinkin huulilla. Sitten päästään ottamaan ensimmäiset tyypit tulevasta levystä ja albumi tulee perästä sitten toukokuussa. Levyn masterointi on kahden viikon päästä. Kymmenen biisiä on miksaamatta, että seuraavat pari viikkoa tulee meikäläisen elämässä olemaan miksausta, miksausta, miksausta, kommentoi Anssi Kela Iskelmälle.

- Tämä vaihe ei jännitä, koska ei kerkeä jännittää yhtään. Jännittäminen alkaa silloin, kun levy on poissa käsistä. Kun se on kansan käsissä ja he päättävät, että ostavatko levyä. Siinä vaiheessa alkavat ne unettomat yöt.

Kelan tulevalla levyllä heittäydytään ja käsitellään rakkauden tunteita. Musiikillisesti siinä mennään kasaritunnelmissa.

- Nyt on vielä överimpi. Kuuluu Michael Jackson ja Duran Duran kovaa ja korkealta. Moonwalkia en pysty vetämään, mutta enemmän se on tätä, kun ensimmäinen levyni koskaan oli Michael Jacksonin Off The Wall, niin sieltä pystyy aistimaan niitä vaikutteita. Siitä olen lähtenyt musiikillisesti ponnistamaan ja levyllä on nyökkäyksiä sinne suuntaan.

Katso Anssi Kelan haastattelu ylhäältä.

Kilpailut

Uusimmat