Antti Railio avautui rohkeasti sairaudestaan: "Uskon, että tämä auttaa samasta kärsiviä"

07.05.2015 11:56 - Anna Hopi

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on varjostanut laulaja Antti Railion elämää jo nuoruudesta asti. Tähti kertoi tänään Facebook-faniryhmässään käymistään taisteluista, jotka hän on viimein voittanut.

Antti Railio kirjoitti Facebook-faniryhmässään kaksisuuntaisen mielialahäiriön mahdista - miten se on tuonut tähden elämään paljon kärsimystä ja yksinäisyyttä.

" Mulla kului vuosia lähes kymmenen vuotta eräässä vaiheessa elämääni hukkaan masennuksen kynsissä. Nuoruudessani mulla saattoi kulua viikkoja niin etten vastannut kenellekkään puhelimeen saatika avannut ovea. Yön turvin kävin ostamassa jostain huoltoasemalta tms jotain etten kuolisi nälkään niillä roposilla mitä jäi päihteiden jälkeen jäljelle," kertoi Railio viestissään.

"Mulla on koko ajan kuitenkin ollu ympärillä erittäin rakkaita ihmisiä jotka on ollu aina valmiina auttamaan mua kun mulla on ollu vaikeeta, mutta aina jotenkin johtuen kaiketi taudinkuvasta ja jostain sisäisestä pakotteesta jonka mukaan mun on pärjättävä yksin ja valheellisesta mielukuvasta että mun tulisi aina itse selvitä kaikista elämän koettelemuksista ilman ulkopuolista apua päätin jäädä ajatusteni kanssa yksin."

Tähden mukaan vaikka vaikeita aikoja on ollut, hän on kasvanut ja edennyt oikeaan suuntaan vuosien saatossa. Eniten iloa tähti saa lapsistaan, joille hän haluaa olla paras mahdollinen isä. Kun vastaan on tullut loppuunpalamisia, Railio pyrki aiemmin salaamaan asian kaikilta.

"Se että oon ollu henkisesti lopussa ja loppuun palanu jo useamman vuoden vähänkuin salaa kaikilta… Ikuinen hymy päällä vaikka lyötäis turpaan… Oon aina yrittäy olla kaikille kiltti ja siinä samalla satuttanu montaa ihmistä sillä etten oo kyenny puhumaan omasta päänsisäsestä mailmasta missä oon eläny kohta 20 vuotta täysin yksin… En osaa laskea montako kertaa oon miettiny lopettaakko kaiken vai mitä," tunnusti mies.

"Se miksi mä nyt tän kirjotan on kaiketi syytä ja seurausta siitä että nyt tämän kuluneen alkuvuoden aikana mulla on ollut ehkä elämäni pahin burnout ja kyllä en ole hakenut apua en ole pystynyt… parikuukautta sitten itkin yksikseni ja huusin auttakaa nyt joku vittu mua jo… Tosin eipä kukaan sitä kuule minkä itselleni kiroan."

Laulajan rankassa nuoruudessa hänelle tarjottiin psykologia, mutta mies ei halunnut ottaa apua vastaan. Kiusaajien kanssa hän selvisi nyrkkiensä avulla. Tässä hetkessä kaikkeen menneeseen on tullut burn outin jälkeen selkeys ja rauha.

"Mä en oo oikein nyt edes varma mitä tässä tapahtuu mutta musta tuntuu että jollain ihmeellä mä oon päässy ekaa kertaa vuosiin niskanpäälle tän taistelun kanssa. /.../ Tän enempää musta tuntuu ettei mun tarvi kertoa mutta mä uskon että tää auttaa jo montaa jotka kärsii samoin. Mä halusin nyt kirjottaa tän kun kerran pystyin! Koska jos tähän kaikkeen mitä oon vuosia tuntenu on olemassa pakokeino tahdon saada sen kaikkien niiden korviin joiden elämän se voi mahdollisesti pelastaa!!! Pitäähän meillä hulluillakin olla toivoa!"

Katso koko päivitys alta.

Hei! Mä en oikein tiedä miten tällaisesta asiasta tulisi kirjoittaa joten kirjoitan sen niinkuin parhaakseni näen.Mä...

Posted by Antti Railio on 6. toukokuuta 2015

Kilpailut

Uusimmat