Antti Tuisku menestyksestä: Haluaa olla Suomen puhutuin poptähti

25.02.2015 12:36 - Anna Hopi

Laulaja Antti Tuisku teki räväkän paluun Peto on irti -kappaleella. Uusi soundi on osa artistin uudistumista.

Antti Tuisku teki viime perjantaina näyttävän paluun julkaisemalla uuden singlen Peto on irti. Kappale nousi heti iTunesin ykkössijalle. Viikonlopun aikana Peto on irti on kohonnut raketin lailla myös Spotifyssa, jossa se on tällä hetkellä Suomen 11. striimatuin kappale.

Rohkea uusi sinkku ja sen musiikkivideo ovat herättäneet paljon huomiota. Cristal Snow’n ohjaamaa musiikkivideota on muutamassa vuorokaudessa katsottu pian 400 000 kertaa. Piste i:n päälle oli Antin lauantainen UMK-semifinaalin esiintyminen, joka sai Twitterin sekaisin. Katso se täältä.

- Olen häkeltynyt! Luulin, yksitoistavuotisen urani aikana nähneeni jo kaikenlaista, mutta Peto on irti -biisin menestys tuli silti suurena yllätyksenä.  On hienoa, miten kappale ja UMK-esiintyminen jakavat vahvasti mielipiteitä. En halua olla kädenlämpöinen artisti vaan Suomen puhutuin poptähti, ja ainakin viimeisen muutaman päivän aikana olen onnistunut siinä, Antti nauraa.

Uuden levyn tekoprosessia voi seurata MTV Katsomossa 10. huhtikuuta alkavassa dokumenttisarjassa Antti Tuisku – Peto on irti. Kuusiosainen nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää.

 

Kilpailut

Uusimmat