Antti Tuiskun uunituore single korostaa itsen arvostamista

10.04.2015 16:49 - Anna Hopi

Laulaja Antti Tuisku teki äskettäin näyttävän paluun parrasvaloihin singlellään Peto on irti. Tähden uusi levy tulee ulos toukokuussa.

Antti Tuiskulla on syytä hymyyn. Miehen kymmenes studioalbumi näkee päivänvalon 22. toukokuuta. Se kantaa nimeä En kommentoi. Tähden ensimmäinen single Peto on irti sai heti huomiota mediassa tyylin uudistumisen myötä ja toinen single Blaablaa(En kuule sanaakaan) jatkaa samalla linjalla. Kappale on kuunneltavissa Spotifysta täältä.

Jurekin tuottamalla levyllä kuuluu Antin jatkuva halu uudistua. Hän on nyt kypsempi, varmempi ja rennompi kuin aiemmin. Silmäkulmassa on myös uudenlaista pilkettä.

- Tahdoin saada uutta kipinää musiikin tekoon ja hypätä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle – kääntämättä kuitenkaan selkää vanhoille jutuille. Mulle ei riitä se, että olisin kerran viikossa keikkaileva riviartisti, vaan haluan olla suunnannäyttäjä, Antti sanoo.

- Biisissä tulee todella selkeästi esiin levyn pääteema: itsensä kunnioittaminen, oman arvon tunteminen ja se ettei välitä siitä mitä muut ajattelevat.

Uuden En kommentoi -levyn tekoprosessia voi seurata MTV Katsomossa tänään alkavassa dokumenttisarjassa Antti Tuisku – Peto on irti. Kuusiosainen nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää. Kesällä Antti esiintyy muun muassa Ruisrockissa ja Provinssirockissa.

Katso alta Peto on irti -musiikkivideo.

 

Kilpailut

Uusimmat