Apu: Lauri Tähkä ja Paula Koivuniemi supattavat toisilleen salaisuuksia

22.06.2015 13:49 - Anna Hopi

Pohjalaiset juuret omaavat artistit muodostivat ystävyyssuhteen, ja pystyvät jakamaan keskenään asioita, joista ei puhuta muille.

Kun Lauri Tähkä, 41, eli vuonna 2011 elämässään vaikeaa vaihetta, hän kaipasi kuuntelevaa korvaa. Elonkerjuu-yhtyeestä lähtemisen ja avioeron jälkeen media seurasi tiiviisti miestä, mikä ahdisti. Tuolloin Paula Koivuniemi, 67, vinkkasi häntä eräästä Helsingin keskustassa sijaitsevasta arvokiinteistöstä, jossa ihmiset kunnioittivat tähtien yksityisyyttä.

Siitä alkoi tähtien naapuruus ja eräänlainen ystävyys. Koivuniemi jäähdytteli Tähkän epätoivoisiakin fiiliksiä ja lohdutti myrskyn laskevan pian. Heitä yhdistävät myös juuret, jotka ovat molemmilla etelä-Pohjanmaalta.

- Olen puhunut Paulalle asioita, joista en ole voinut puhua muille. Hänelle ei tarvitse vääntää asioita rautalangasta, sillä hän on käynyt itse läpi samoja asioita. Hänen edessään voin myös olla heikko. Kyllä me olemme yhdessä itkeneetkin silloin kahvipöydän ääressä, kertoi Lauri Tähkä Apu-lehden haastattelussa.

Koivuniemen mukaan Tähkältä on ihanaa saada asioihin miesnäkökulmaa. Paulalta tulee marraskuussa duettolevy, jossa hän laulaa myös Tähkän kanssa. Koivuniemi duetoi levyllä kymmenen suomalaisen miesartistin kanssa.

Lähde: Apu.

Kilpailut

Uusimmat