Aviomiehen 5 perustarvetta - pystytkö täyttämään ne?

16.12.2014 11:25 - Elina Jokela

Mietimme usein etupäässä omia tarpeitamme, vaikka suhde voi kukoistaa jos annamme päivässä hetken toisen puoliskomme tarpeille. Kokeile joskus viikon ajan täyttää miehesi tarpeet ja saatat yllättyä.

Epäitsekkyys on avain onnelliseen avioliittoon. Jos voit laittaa ajoittain kumppanisi tarpeet omiesi edelle, olet oikeilla jäljillä. Et aseta itsellesi huonompaa roolia vaimona täyttämällä miehesi tarpeet, vaan päinvastoin lisäät keskinäistä yhteyttänne.

Kun rakastat kumppaniasi, haluat tehdä hänet onnelliseksi. Miten sen teet? Lue alta viisi vinkkiä.

Vapaa toveruus.

Pariskunnan ei tarvitse tehdä kaikkea yhdessä ja on vain positiivista, että henkilö nauttii omistakin asioista. Välillä kuitenkin kannattaa tehdä asioita, joista toinen nauttii. Näytät miehelle, että välität hänestä, jos olet kiinnostunut hänen harrastuksistaan.

Seksuaalisuus.

Tämä voi olla arka aihe, mutta kuitenkin erittäin tärkeä varsinkin parisuhteessa. Älä ajattele läheisyyttä pelinä. On tärkeää, ettet koskaan luovu siitä rangaistuksena, koska se vain tuo väliinne lisää negatiivisuutta ja katkeruutta. Fyysinen läheisyys tuo pareja yhteen paremmin kuin mikään muu ja jos se on tärkeää miehellesi, sen pitää olla tärkeää myös sinulle.

Ihailu.

Terveessä parisuhteessa miehesi tekee oman osuutensa - on se sitten ura tai lapsista huolehtiminen. Suurin osa hänen toimistaan saattaa jäädä huomaamatta. Näytä mahdollisimman usein, kuinka paljon arvostat miehesi panostusta perheen eteen.

Kodin tuki.

Kodin tuki tarkoittaa kodin viihtyisää ympäristöä ja sen luomista. Teette usein varmasti saman verran kotitöitä, mutta välillä miehesi haluaa sinun tekevän enemmän tiskaamista ja imurointia. Anna hänelle löysää, mies kyllä tekee parhaansa auttaakseen kotihommissa.

Houkutteleva puoliso.

Perhe-elämässä vaimot alkavat tuntea olonsa mukavaksi miehensä kanssa - mikä on mahtavaa. Välillä on rentoa olla koko päivä pyjamassa ja se on ok, mutta sitä ei kannata ottaa tavaksi. Näe vaivaa ulkonäkösi eteen ja ole viehättävä puolison edessä. Houkutteleva ulkonäkö vaikuttaa positiivisesti mieheesi ja väliseenne kemiaan. Mieshän on tunnetusti visuaalinen otus.

 

Lähde: Family Share

 

 

Paljastimme äskettäin 10 periaatetta, joilla rakkautenne kestää. Lue juttu täältä!

Kilpailut

Uusimmat