Bablo ikävöi kappaleessaan isää: "Oli suuri persoona"

10.11.2014 10:56 - Anna Hopi

Laulaja Bablon uusi Suuri ikävä isää -single kertoo elämänmakuista tarinaa nostalgisessa hengessä. Tähti paljastaa, ettei hänen oma isänsä ollut mikään perusisä.

Bablon Suuri ikävä isää -kappaleen on säveltänyt Vesa Anttila ja lyriikat ovat peräisin Topi Salmelta. Tähti avasi laulun tarinaa lisää.

- Isäni ei ollut mikään perusisä. Hän teki pitkän, koko elämän kattavan seikkailun ympäri maailmaa jo nuoresta lähtien. Hän oli autokuskina Iisalmen pohatalle läpi Euroopan ja suurin rakkaus hänelle oli YK-joukot ja hän osasikin ilman kielitaitoa olla läsnä niin Libanonissa, Siinailla kuin myös meidän bändin poikien kanssa Euroopan reissulla, kertoi Bablo.

- Isä oli suuri persoona, joka rakasti sitä, että hänen ympärillään kaikilla oli hyvä olla. Perhe kuitenkin jäi yhtälöstä vähitellen pois. Isän oli vaikea YK-vuosien jälkeen enää tottua normaaliin perhe-elämään ja välit katkesivat. Kuitenkin olimme aina ne viimeiset turvat toisillemme.

16. maaliskuuta vuonna 2012 Bablo oli saanut isältään puhelun vähän vaille kahdeksan aamulla.

- Se oli viimeinen puhelu isältäni, johon en enää koskaan saanut yhteyttä. Mutta tiedän, että siellä on monta ystävää ottamassa hänet vastaan. Tämän tarinan kerroin ystävälleni Topi Salmelle ja olen kiitollinen, että sain näin isälleni muistolaulun. Haluaisin sanoa, puhukaa vanhempienne kanssa ja huomioikaa ja rakastakaa heitä ennen kuin se on myöhäistä. Kiitos isä kaikesta ja rakastan sua.

Katso video alta.

 

 

Eräällä hauskalla videolla isä tuskastuu teinien asenteeseen ja näyttää heille kaapin paikan. Lue juttu täältä.

 

 

Kilpailut

Uusimmat