Cheek kommentoi uransa jatkoa

23.11.2015 10:28 - Senja Rapila

Cheekin levyn on huhuttu jäävän viimeiseksi.

Cheekin pitkän irtioton jälkeinen Alpha Omega -albumi oli todella odotettu, eikä se jättänyt fanejaan kylmäksi. Uutta albumia kuitenkin edelsi pieni tunne siitä, ettei Cheek välttämättä haluaisi enää altistaa itseään sille kaikelle. 

Tämä pieni tunne oli verrattavissa pahaan krapulaan: hyvien bileiden jälkeen ei enää haluaisi juhlia uudestaan, koska krapulan tuoma tunne on tullut niin voimakkaana. Asia olisi hyvä jättää sikseen, ja arvostaa hyviä, menneitä bileitä.

- Kun edes lähdin tekemään tätä albumia, olen jo hypännyt takaisin bisnekseen mukaan tauon jälkeen. Kuka muu muka -albumin ja stadionkeikan jälkeen oli kuitenkin niin sanotusti sellainen krapulan tunne. Siinä sitten päätin, että kyllä mä vielä kerran sen teen. Sen jälkeen kasasinkin itseäni puoli vuotta, jonka jälkeen lähdin tekemään tätä uutta levyä, Cheek kertoo.

Uusi levy on siis tehty tietoisesti niin, että se tulisi olemaan Cheekin viimeinen albumi. Cheekin uuden albumin viimeinen kappale Valot sammuu kuvastaa artistin mukaan täysin kaikkia hänen omia tunteitaan asian suhteen.

- Halusin saattaa tämän saagan finaaliin, koska tunsin, että minulla on vielä jotain tehtävää. Minun täytyi siis saattaa asia päätökseen, hän kommentoi.

- Olen kuitenkin tuhat kertaa yrittänyt sanoa kaikille, että never say never. En voi tähän kuitenkaan viimeistä naulaa lyödä, en halua sanoa niin. Jos tämä on viimeinen levyni, niin se ei tarkoita että lopettaisin nyt, ja vuoden päästä tekisin jonkun comeback keikan. Olen koko ajan sanonut tekeväni keikkoja - aion keikkailla vielä vaikka kuinka kauan.

Kilpailut

Uusimmat