Chisun Ihana-single on radioiden soitetuin - katso musiikkivideo täältä!

17.08.2015 11:26 - Anna Hopi

Laulajatar julkaisee Polaris-levynsä 2. lokakuuta.

Chisu julkaisi perjantaina 7. elokuuta odotetun uuden singlen Ihana. Kappale otetiin avosylin vastaan ja se nousi ennätysajassa suoraan radiosoittoa mittaavan Radiomonitorin ykkössijalle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kotimainen kappale nousee heti ensimmäisellä viikolla Radiomonitor-listan ykköseksi.

Ihana on Chisun sanoittama, säveltämä ja tuottama. Ihana on ensimmäinen single 2. lokakuuta julkaistavalta Polaris-albumilta.

- Jokaisella levylläni on ollut joku teema; Vapaa ja yksin -levyllä pohdin vapautta ja sen tuomaa yksinäisyyttä, Kun valaistun -levyllä teemana oli luopuminen. Tulevalla albumilla pohdin totuutta ja rehellisyyttä eritoten itseä mutta myös muita kohtaan, kertoi tähti.

- Nimekseen levy saa Polaris. Polaris on toiselta nimeltään Pohjan Tähti, joka maasta käsin katsottuna pysyy paikoillaan muiden tähtien kiertäessä sitä. Polarista on käytetty kauan navigoinnissa ja sitä käytetään edelleen myös kartoissa ja kompasseissa merkkaamaan pohjoista. Tämä on minusta hyvin mielenkiintoinen metafora rehellisyyttä ja totuutta pohtiessa. Jokaisella ihmisellä on oma Polariksensa: oma syvä totuutensa, minuutensa tai intuitionsa, joka pysyy aina vaikka muut asiat ympärillä muuttuisivat radikaalistikin.



Kilpailut

Uusimmat