Danny sairastui - joutui perumaan keikkojaan

23.11.2015 13:42 - Anna Hopi

Kanaria24-sivusto kertoo, että suomiviihteen jättiläinen Danny on joutunut sairastumisen takia perumaan Kanarian keikkansa.

Iskelmätähti Danny on joutunut perumaan keikkojaan Gran Kanarialla asuvien fanien harmiksi. Laulajan sihteeri Leila Salmelainen kertoi, että peruutuksen syyt johtuvat Dannyn terveydentilasta. Miehen keikkatahti kun on käynyt hänen terveytensä päälle.

Salmelaisen mukaan tähden terveydentilassa ei ole tapahtunut mitään dramaattistä - kyse on pikemminkin varotoimenpiteestä. 73-vuotiaalla Dannylla on takanaan pallonlaajennusleikkaus, joten sydämen rasituksen kanssa ei kannata ottaa riskejä. Mies kävi maanantaina tutkimuksissa, joissa lääkäri suositteli lepoa.

- Danny panostaa lääkärin määräyksen mukaisesti rauhalliseen oleskeluun ja keskittyy itsensä hoitamiseen. Hän keikkailee seuraavan kerran joulukuun 5. päivä alkaen Suomessa, jolloin alkaa kahdeksan kirkkokonsertin sarja. Uudenvuodenaatto menee konsertissa Vantaan Tikkurilassa. Seuraava keikka ulkomaille toteutuu laivaristeilyn puitteissa vasta ensi keväänä. Tammi-helmikuun Danny on viime vuosien tapaan rahoittanut tiivistä keikkailua välttäen, kertoo Salmelainen.  

Danny pahoittelee tilannetta suomalaisfaneilleen, kun ei päässyt tulemaan heidän toiveestaan huolimatta Gran Kanarialle. Hän suunnittelee keikkoja Kanarialle keväällä. Hän toivoo pääsevänsä esiintymään Inglesin Iskelmäbaariin, kuten oli alunperin suunniteltu.

Lähde:Kanaria24 -sivusto.

 

Kilpailut

Uusimmat