Elastinen on Vuoden viihdyttäjä: "Palkinto menee paraatipaikalle"

16.02.2015 19:37 - Anna Hopi

Suomiräpin energisin artisti on Elastinen, joka on viime vuosien aikana muuntautunut koko kansan hymypojaksi.

Elastisen positiivisuus ja hymy ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta viime vuosina. Vain elämää -sarjassa hän esitti huikeita versioita toisten artistien kappaleista, joista ikimuistoisimpia ovat Peggy ja Naurava kulkuri. Mies pokkasi ansaitusti kuulijoiden äänestyksessä Vuoden viihdyttäjä -tittelin.

- Huh huh. Uusia kokemuksia. Tää menee paraatipaikalle. Erityisesti lämmittää, että tämä on yleisön valitsema. Kiitos Rähinä Recordsille ja erityisesti Essi Kivitielle, joka pitää musta siellä huolta, kommentoi Elastinen Iskelmä Gaalassa.

Elastinen nousi julkisuuteen Fintelligens-yhtyeen riveistä. Rähinämeininkiä rap-musiikissaan lietsonut tähti julkaisi ensimmäisen soololevyn vuonna 2004. Hän on koko ajan tehnyt myös musiikkia Fintelligensin riveissä ja vieraillut muiden artistien kappaleissa. Elastinen on Rähinä Records -levy-yhtiön toimitusjohtaja ja tuottanut monien artistien kappaleita. Hänet on nähty televisiossa Voice of Finland -tuomarina ja Vain elämää -sarjassa. Tähti julkaisee uuden levyn huhtikuussa 2015.

Kilpailut

Uusimmat