Elastinen Samuli Edelmannista: "Duetto teki meistä elinikäiset ystävät!"

28.10.2014 12:10 - Anna Hopi

Viime lauantaina Vain elämää -sarjassa nähtiin Samuli Edelmannin jakso, jonka aikana Elastinen esitti tähden Peggy-kappaleen. Millaisin ajatuksin räppäri katsoo aikaa jälkikäteen?

Elastisen mukaan Peggy-kappale oli ehdoton valinta Samuli Edelmannin tuotannosta.

- Tämän biisin kohdalla voin myöntää että haistoin heti hitin. KAIKKI osaavat tän kertosäkeen ulkoa ja näin jo silmissäni kuinka hiihtokeskukset ja festariyleisöt tulevat mylvimään kuorossa Biisi on todellinen klassikko ja ilmoitin heti että tämän tahdon, kertoi räppäri.

- Alkuperäiset sanat ovat Hectorin käsialaa ja kertovat rekkamiehestä joka reissaa Peggy mielessään. Mä päätin tuoda tekstin nuoremman reppureissaajan maailmaan joka kiertää kesällä Eurooppaa. Kaupungit joita mainitaan on kaikki semmoisia joissa dikkaan myös itse käydä. Sanoma on kuitenkin synkkä, sydänsurut ajavat miehen ryyppäämään. Sain onneksi luotua positiivisen viban ja poistettua hiukan alkuperäisen biisin surumieltä.

Elastisen mukaan Samuli on mahtava tyyppi, ja miesten välille syntyi ohjelman kuvauksissa lämmin ystävyys.

- Kaikki ovat varmasti huomanneet miten hän vasta nyt aukesi kunnolla ohjelmassa päästessään pöydän päähän. Meillä synkkas loistavasti ja viimeistään toi duettoveto teki meistä elinikäiset ystävät. Jakso kokonaisuudessaan oli musta aivan loistava.

Katso miesten yhteisveto Vain elämää -ohjelmassa tästä.

Julkaisu käyttäjältä Elastinen.
Elastinen ylisti aiemmin myös erästä toista Vain elämää -artistia kauniiden sanojen kanssa. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat