"Et kiellä itseltäsi herkkuhetkiä..." - 10 asiaa kertovat, että rakastat vartaloasi

21.04.2015 16:22 - Reija Saarinen

Jokainen ihminen haluaa rakastaa kehoaan, mutta aina se ei ole helppoa. Oletko sinä jo saavuttanut hyväksymisen?

Monilla naisilla on elämänsä aikana vaikeuksia hyväksyä omaa vartaloaan. Siihen kuitenkin kannattaa jokaisen pyrkiä. Jokainen vartalo kun on suunnattoman kaunis ja ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin on. Jos sinä rakastat omaa vartaloasi, tunnistat itsestäsi alla olevat piirteet.

1. Et tuijota orjallisesti vaakaa ja sen näyttämää numeroa. Sinusta painoa tärkeämpää on se, että tunnet olosi hyväksi ja nautit elämästä.

2. Joskus saatat pohtia sitä, ovatko vaatteesi liian paljastavia. Sysäät ajatuksen kuitenkin nopeasti syrjään, sillä sinusta muhkea peppusi ansaitsee tulla näytetyksi ei peitetyksi pitkän paidan alle.

3. Ajattelet myös sitä, että jos et olisi sinä, harrastaisit kanssasi hyvinkin mielelläsi seksiä.

4. Et kiellä itseltäsi herkkuhetkiä, sillä tiedät, että toisinaan keho kaipaa suklaata tai muuta makeaa ollakseen onnellinen.

5. Jos joku loukkaa sinua laukomalla ilkeitä kommentteja kehostasi, olet kuin et kuulisikaan.

6. Katsot usein peiliin ja kerrot itsellesi: Sinä olet kaunis.

7. Sinulle alastomana oleminen ei ole mitenkään pelottavaa tai vastenmielistä. Sinä kun olet suunnattoman sinut oman kehosi kanssa.

8. Et kiinnitä huomiota vaatekokoosi. Valitsen sen mikä istuu parhaiten, vaikka koko olisikin normaalia suurempi.

9. Jos mies saa tuntemaan oloso kurjaksi laukomalla ikäviä kommentteja kehostasi, on se suhteen loppu. Sinä kunnioitat itseäsi ja tiedät, ettei sinu tarvitse sietää kaikkea.

10. Et vertaa omaa vartaloasi jatkuvasti muihin. Ymmärrät, että kehoja on erilaisia ja jokainen niistä on kaunis ja ainutlaatuinen.

Lähde: Cosmopolitan


 

Käytätkö e-pillereitä? Niillä on huomattu olevan eräs haitallinen sivuvaikutus. Lue se täältä.

Kilpailut

Uusimmat