Etkö saanut lippuja Haloo Helsingin päätöskeikoille? Koe tunnelma DVD-levyltä

06.10.2015 10:45 - Anna Hopi

Haloo Helsinki! -yhtye julkaisee päätöskeikkansa tuplalevynä ja DVD:nä. Arena-niminen kokonaisuus ilmestyy 27. marraskuuta.

Tämän hetken suosituin suomirockyhtye Haloo Helsinki! päättää kiertueensa Helsingin Hartwall Arenalle. Kiitos ei ole kirosana-kiertueen jo ennakkoon loppuunmyydyt päätöskeikat ovat 16. ja 17. lokakuuta. Yhtye jää keikkojen myötä vuoden tauolle.

Bändi julkaisee viimeisistä keikoista tallenteen 27. marraskuuta; Arena-albumi sisältää 2CD:n & DVD:n, tai 2CD:n & BLU-RAY:n. Päätöskeikat ovat yhtyeen uran suurin yksittäinen satsaus, jonka myötä bändi haluaa kiittää fanejaan ja antaa heille ikimuistoisen kokemuksen Kiitos ei ole kirosana-turneen päätteeksi.

Voit tilata Arena-levyn etukäteen täältä.

Visuaalisuuteen yhtye on panostanut enemmän kuin koskaan aiemmin uransa aikana. Konsertti kestää noin kaksi tuntia ilman väliaikaa. 

- Meillä on nyt bändinä meneillään yhdeksäs vuosi yhdessä ja tämä matka on ollut ihan uskomaton. Ensi vuonna on aika ottaa vähän happea ja pitää vuoden tauko! Sitä ennen haluamme päättää tämän vuoden & Kiitos ei ole kirosana -kiertueen superisti ja järjestää vuoden parhaat HALOO-bailut Hartwall Arenalla. Me toivotaan et kaikki pääsisivät mestoille! Kommentoi yhtye.

Kuuntele Haloo Helsingin Kuussa tuulee -kappale täältä.

Kilpailut

Uusimmat