Hector perui tämän viikon keikat sairastumisen takia: "Ei aihetta draamaan"

05.11.2014 08:34 - Anna Hopi

Hectorin hengitystietulehduksen takia Mikkelin, Joensuun ja Kouvolan keikat jouduttiin perumaan.

Eastway Liven tiedotteen mukaan laulaja Hectorin oli tarkoitus esiintyä 5. marraskuuta Mikkelin Jäähallissa, 7. marraskuuta Joensuun Areenalla ja 8. marraskuuta Kouvolan jäähallissa. Keikat on kuitenkin peruttu tähden hengitystietulehduksen vuoksi.

 

- Kyllähän tämä harmittaa omasta, loistavan bändin ja mittavan kiertuekoneiston, mutta ennen kaikkea mahtavan yleisön puolesta, kommentoi Hector.
 
- Mutta ei tässä ole aihetta mihinkään draamaan, koska näitä sairastumisia ja lääkekuureja nyt vaan tulee välillä itse kunkin kohdalle, myös tällä työsaralla. Ensi viikolla työvälineen pitäisi taas pelittää, ja sitten: Show must go on!

 

Hauras-kiertue jatkuu jälleen ensi viikolla Turun Logomosta Rovaniemen, Oulun, Tampereen, Hämeenlinnan, Porin, Seinäjoen, Rauman ja Lahden kautta kohti Helsinkiä ja Hartwall Areenaa. Ennakkoon lippunsa hankkineet voivat vaihtaa liput kuluitta johonkin toiseen kiertueen konserteista. Jos edellä mainittu järjestely ei sovi, saa asiakas lipunhinnan takaisin, lukuun ottamatta toimitusmaksuja tai mahdollisia muita kuluja kuten varaus- tai postitusmaksuja

 

Voit vaihtaa konsertit jäljelläoleviin Hauras-konsertteihin:

 

o   ke 12.11. Logomo, TURKU
o   pe 14.11. Lappi Areena, ROVANIEMI
o   la 15.11. Ouluhalli, OULU
o   ti 18.11. Tampere-talo TAMPERE
o   ke 19.11. Elenia Areena, HÄMEENLINNA
o   pe 21.11. Karhuhalli, PORI
o   la 22.11. Areena, SEINÄJOKI
o   ke 26.11. Kivikylä Areena, RAUMA
o   pe 28.11. Lahti halli, LAHTI
o   la 29.11. Hartwall Areena, HELSINKI.

 

 

 

 

Hector kehui äskettäin erästä Vain elämää -tähteä monilahjakkuudesta. Oletko seurannut sarjaa - arvaatko kuka on kyseessä? Lue juttu täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat