Helatorstaina Anssi Kela valtaa Iskelmän taajuuden - mukana huikeita biisitarinoita

07.05.2015 11:38 - Anna Hopi

Ensi viikolla 14. toukokuuta vietetään Iskelmän taajuudella Kelatorstaita, jolloin kuunnellaan kaikki tähden Nostalgiaa-albumin biisit.

Anssi Kelan uuden levyn kappaleita tullaan kuuntelemaan klo 9-21 välillä. Taajuudella tullaan kuulemaan hauskoja ja liikuttaviakin biisitarinoita.

Nostalgiaa-albumi on täynnä toinen toistaan svengaavampia kasarihenkisiä kappaleita. Eräs niistä on levyn toisen single Tanssilattialla, jolla on ikimuistoinen tarina takanaan.

- Nostalgiaa-single noudatti edellisen albumin pehmeämpää linjaa. Tämä toinen sinkku on vastapallo. Tanssilattialla sai alkunsa joitakin vuosia sitten. Olimme yhtyeen kanssa Ruotsinlaivalla esiintymässä. Mentiin keikan jälkeen discon puolelle. Vetäydyttiin parvelle, koska olemme muusikoita, eivätkä muusikot tunnetusti tanssi. Arvioitiin muiden suorituksia peilipallon alla, kertoi tähti Iskelmälle.

- Hän tanssi yksin musiikin tahtiin, ja oli isoja liikkeitä, kädet heiluivat ilmassa. Lanne keinahteli. Hänellä oli vietti lähestyä vastakkaista sukupuolta. Tytöt olivat tanssimassa ryhmissä keskenään, käsilaukut oli laskettu lattialle ja siinä pistettiin jalalla koreasti. Yksinäinen susi lähestyi yhtä tyttölaumaa kerrallaan ja tytöt käänsivät yksitellen hänelle selkänsä ja sulki miehen ulkopuolelle. Tämä tapahtui monta kertaa.

- Loppujen lopuksi mies jäi yksin. Kaikista naruista oli vedetty, eikä mitään jäänyt käteen. Hän ei antanut sen lannistaa itseään. Hän tanssi yksin tanssilattialla. Seurasin miestä pitkän aikaa. Joskus biisintekijänä tulee eteen tapauksia, että tietää, että jossain vaiheessa tämä tulee päätymään biisiin. Ne tallettaa sydämeensä ja tutkiskelee niitä. Vuosia myöhemmin Tanssilattialla-biisiä tehdessäni muistin tapauksen.

 

 

Kilpailut

Uusimmat