Helsinkiläismies koki elämänsä yllätyksen: Autossa majaili vieras mummo!

03.07.2015 17:31 - Mika Parikka

Helsingissä asuva Panu yllättyi, kun huomasi autonsa muuttuneen pitkän pysäköinnin aikana ulkomaalaisen naisen kodiksi.

Panu törmäsi yllätykseen, kun hän kävi tarkastamassa Helsingin Sörnäisiin pysäköidyn autonsa tilanteen. Auto oli seissyt jo pari kuukautta julkisella parkkipaikalla, sillä siitä oli mennyt vakuutukset umpeen.

Sattumalta alueella liikkunut mies päätti mennä tarkistamaan mitä autolle kuuluu. Yllätys oli suuri, kun auton luona Panu huomasi, että autossa oli ulkomaalaisen näköinen mummo, joka nukkui auton takapenkillä.

- Kävi ilmi, että autossa on asunut porukkaa jo jonkin aikaa. Mietin hetken soittaisinko poliisille, sillä lukkopesät oli rikottu. Ajattelin, että nyt kun siellä ihan konkreettisesti nukkuu joku, voisin todistaa, että sinne on murtauduttu, kertoi Panu Voicen Mika Parikalle.

Erikoinen tilanne sai jatkoa, kun Panu huomasi, että autosta on varastettu stereot.

- Stereot puuttuivat, mutta niiden paikalla oli Yamahan nokkahuilu. Erikoinen tilanne, Panu nauraa.

 

Asiat alkoivat selvitä, kun viereisestä autosta löytyi vastaavanlainen majailija.

- Aloin vähän selvittelemän asiaa, ja autossani nukkunut mummo kävi herättämässä ilmeisesti poikansa viereisestä autosta. Kävi ilmi, että joku omatoiminen vuokraisäntä oli vuokrannut autoani asunnoksi 50 euron hintaan. Sovittiin siinä huumorilla, että seuraavalla kerralla maksu tulee minulle, koska olen auton omistaja. Pitää varmaan mennä huomenna velkoja perimään. Jos saisin vuokraa vaikkapa 100 euroa kuussa, olisi se ihan loistavaa! Panu tuumailee naureskellen.

Panu antoi asukin jatkaa uniansa.

- Autosta on vakuutukset ummessa, joten samahan tuo. En minä viitsinyt koditonta kadullekaan heittää. Tyypit lupasivat, että lähtevät huomenna, mutta sanoin ettei ole kiire. Katsotaan nyt miten asia tästä etenee.

Nokkahuilun Panu piti itsellään.

Jos siis tiedät, että autosi on seissyt jo pidemmän aikaa yleisellä parkkipaikalla, on syytä käydä tarkastamassa, että sitä ei ole otettu vastaavalla tavalla hotellikäyttöön.

 

The Voice ja Iskelmä ovat molemmat osa SBS Discovery Radio Oy:ta.

Kilpailut

Uusimmat