HIV-positiivisen miehen Facebook-kuvasta nettihitti! Koskettaa jokaista perheellistä

26.05.2015 20:05 - Anna Hopi

Andrew, 33, halusi murtaa HIV-viruksen pahamaineisen leiman julkaisemalla kauniin kuvan sosiaalisessa mediassa.

33-vuotias Andrew Pulsipher on HIV-positiivinen, kun taas hänen vaimonsa Victoria ja kolme lastaan ovat kaikki terveitä, eli siis HIV-negatiivisia. Phoenixista, Arizonasta kotoisin oleva mies julkaisi Facebookissa koskettavan kuvan nostaakseen tietoisuutta HIV-viruksesta ja sitä ympäröivästä salaperäisyydestä. Kuva on jaettu yli 14 400 kertaa.

Pulsipher on ollut HIV-positiivinen syntymästä lähtien. Hänen vanhempansa kuolivat AIDS:iin.

- Jaan tämän kuvan, koska voin olla ensimmäistä kertaa täysin rehellinen itselleni ja muile. Tämä on vienyt minulta aikaa 34 vuotta. HIV-viruksella on negatiivinen maine, mutta sen ei tarvitse olla niin, ja haluan muuttaa asian, kirjoittaa mies Facebook-viestiinsä.

- Se on sairaus, jota voidaan hoitaa ja voit elää normaalin elämän sen kanssa. Olen elävä todiste siitä. Haluan opettaa ihmisiä pääsemään yli kauhistelusta ja näkemään, miten sairauden kanssa voisi elää.

Pulsipherin kasvattivat hänen tätinsä ja setänsä. Hän ei kertonut monellekaan ihmiselle tilastaan, kun kasvoi aikuiseksi. Kun hän tapasi Victorian, hän tajusi haluavansa perheen naisen kanssa. Ensimmäinen lapsi tuli maailmaan hedelmöityshoitojen avulla.  Toinen ja kolmas lapsi siitettiin maailman normaalisti.

- Jos sairautta ei olla huomattu, on yhden prosentin mahdollisuus, että annat sen puolisollesi. Näin se menee miehellä ja naisella. Otan vain kolme pilleria kerran päivässä. Se siitä. Aiemmin oli hankalampaa.

Hi my name is Andrew Pulsipher. I am HIV+ and have been since birth.Here are the facts about me:1. I am married to an...

Posted by Andrew Pulsipher on 10. toukokuuta 2015

 

Lähde: Metro.

 

Lue myös: Videolla vauva maistaa ensi kertaa avokadoa - loppytulos hellyttää ja naurattaa! Mikä ilme...

 

Kilpailut

Uusimmat