Hyvä johtaja vai porukan hauskin? Lue, mitä varpaidesi koko kertoo sinusta

10.02.2016 13:33 - Emma Ylistalo

Pitkä isovarvas kertoo luovasta ajattelusta. Jos taas toinen varpaasi on isovarvasti pidempi, sinulla on taito hoitaa useitakin asioita samanaikaisesti.

Varpaidesi koko saattaa kertoa myös jotain luonteestasi. Higher Perspectives -sivusto listasi, mitä niiden koko sanoo persoonastasi.

Jos isovarpaasi on pidempi kuin muut varpaasi, se tarkoittaa, että olet luova. Osaat selvittää ongelmat innovatiivisesti ja ajatella uusilla tavoilla. Se tosin saattaa johtaa siihen, että sinulla vaikeuksia keskittyä projekteihin ja saatat jättää osan hoitamistasi asioista puolitiehen.

Jos isovarpaasi taas on hyvin pieni, se kuvastaa juurikin aikaisemman vastakohtaa. Pystyt hoitamaan useitakin asioita hyvin, mutta sinulla on tapana tehdä kaikki tietyllä opitulla tavalla.

Jos toinen varpaasi on isovarvastasi pidempi, olet mitä todennäköisimmin loistava johtaja. Taistelet sinulle tärkeiden asioiden puolesta ja olet energinen, sekä neuvokas.

Jos pikkuvarpaasi on erityisen pieni, se saattaa kertoa siitä, että sinulla on vaikeuksia ottaa vastuuta. Tylsistyt nopeasti tekemiisi tehtäviin ja menetät mielenkiinnon asioihin. Olet kuitenkin porukan hauskuuttaja ja sinusta pidetään sen takia.

Jos pikkuvarpaasi on erillään muista, se kertoo seikkailullisesta ja impulsiivisesta persoonasta.


Lähde: Higher Perspectives

Lue myös: Turhamaisuus vai laiskuus? Horoskooppisi kertoo paheesi

Kilpailut

Uusimmat