IL: Antti Tuiskun kappale kirjoitettiin niille, joista juorutaan selän takana

22.05.2015 12:47 - Anna Hopi

Antti Tuisku valotti Blaablaa (en kuule sanaakaan) -kappaleensa taustoja Iltalehdelle.

Antti Tuiskun En kommentoi -albumi on ollut puhuttu aihe jo kauan ennen ilmestymistään. Levy tulee ulos tänään, minkä kunniaksi Tuisku kertoi biisitarinansa Iltalehdelle. Lue ne täältä.

Hän paljasti saaneensa kappaleeseen Blaablaa (en kuule sanaakaan) idean saamastaan negatiivisesta palautteesta, jota tuli Peto on irti -kappaleen tiimoilta.

"Ajattelin, että viesti ei välity kenellekään, jos levy on alusta loppuun pelkkää kainalopierua ja hauskanpitoa. Peto on irti -sinkun jälkeen jotkut olivat järkyttyneitä siitä, missä on se Antti, jolla on isoja ajatuksia. Siksi halusin julkaista Blaablaan kakkossinkkuna.

Peto on irti aiheutti niin ison polemiikin, että foorumilleni tuli myös hyvin luokatonta kommentointia. Ei se minuun sattunut, mutta on paljon ihmisiä, joilla ei ole 11 vuoden ammatin tuomaa suojakilpeä. Minunkin sisälläni elää yhä koulukiusattu epävarma poika, vaikkakaan ei niin vahvasti kuin aiemmin. Tiedän, miltä tuntuu, kun selän takana juorutaan. Tai kun tuntuu, että olisi helpompaa olla jotain muuta kuin oikeasti on, että ei tulisi negatiivisia reaktioita."


Lähde: Iltalehti.

Kilpailut

Uusimmat