Intohimo kateissa? 3 ratkaisua rakkauselämän parantamiseksi

13.07.2015 15:32 - Emma Ylistalo

Keskity aikaan puolisosi kanssa ja sytytä rakkauselämänne uudelleen kukoistamaan.

Jos suhteessasi ensimmäinen hääpäivä on jo takanapäin, tiedät varmasti, että alkuhuuma ei kestä ikuisesti. Mahassa mylläävät perhoset ovat raihoittuneet aikapäiviä sitten.

Lue alta kolme helppoa ratkaisua rakkauselämänne herättämiseksi eloon.

1. Vaihda aikaa

Muistat varmaan ajan kun olit nuorempi, eikä koskaan ollut liian myöhäistä lemmenleikkeihin. Nykyään kaipaat unta jo paljon aikaisemmin, eikä läheisyys välttämättä edes käy mielessä kun illalla kömmit sänkyyn.

Ajoita siis rakkaudenosoituksesi aikaan, jolloin ette molemmat kumppanisi kanssa ole juuri nukahtamaisillanne. Jos odotat siihen asti kunnes hampaat on pesty ja valot sammutettu, kehosi on varmasti jo valmis nukkumaan. Pyri siis saamaan kahdenkeskistä aikaa puolisosi kanssa jo aiemmin illalla. Ajan vaihtaminen pitää myös hyvin yllä romantiikkaa suhteessanne. Vai mitä sanoisit jos keskittyisittekin kahdenkeskiseen aikaan heti aamusta?

2. Suunnittele etukäteen

Suunnitelemisella ei välttämättä tarkoiteta sitä, että aika tulisi merkitä kalenteriin (toki tämäkin saattaa toimia joillekin pariskunnille). Etukäteissuunnittelu voi tarkoittaa vaikka sitä, että ennen töihin lähtöäsi teet kumppanillesi selväksi, että odotat hänen kanssaan yhteistä aikaa illalla.

Tekstiviestien lähettäminen päivän aikana tai viestin jättäminen autoon voivat olla mukavia tapoja kertoa hänelle, että odotat kahdenkeskeisiä hetkiänne. Mikä tahansa lähestymistapasi onkin, odotus tekee illasta entistä ikimuistoisemman.

3. Keskity hetkeen

Läheisyys vaatii keskittymistä. Se on aikaa ainoastaan teille kahdelle. Aikaa ilman töitä, arjen askareita tai lapsia. Se antaa aikaa latautua, lähentyä ja olla rauhassa - kahdestaan. Hetkestä saa enemmän irti, kun opettelee keskittymään tilanteeseen täysillä.

Miesten on hyvä muistaa, että naiset kaipaavat ehkä aikaa puhua, halailla ja jakaa sen, mitä heillä on menossa elämässään. Läheisyys vaatii myös sitä, että pidät suhteesta huolta muutenkin kuin vällyjen välissä ja keskityt toiseen.

Ja naisten on myös hyvä tietää, milloin lopettaa puhuminen. Kun kipinät alkavat lennellä, on ehkä aika lopettaa päivän tapahtumien kertaaminen. Mikään ei keskeytä romanttista hetkeä tehokkaammin, kuin juuri mieleesi juolahtanut ajatus kotitöistä, jonka päätät jakaa. Keskity siis arkiaskareiden sijasta puolisoosi ja ole läsnä.

 

Lähde: Family Share

 

Hyvän parisuhteen tukipilarit ovat luottamus ja rehellisyys. Löytyykö sinun suhteestasi näitä arvoja? Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat