IS: Kari Tapion poika kaipaa vanhempiaan: "Äiti on nyt isän luona"

25.05.2015 18:10 - Anna Hopi

Laulaja Kari Tapion kuolemasta ei ole montaa vuotta. Hänen leskensä Pia Viheriävaara haudattiin aviomiehensä viereen 6. toukokuuta.

Tähtipariskunnan poika Joona Jalkanen kommentoi Ilta-Sanomille suruaan. Hänen mukaansa rakkaus vanhempia kohtaan ei häviä koskaan. Vaikka suru on suuri, ymmärtävät lapset sen muuttavan ajan kanssa muotoaan.

Jalkasen mukaan Kati Tapiota ja Pia-vaimoa yhdisti eri toten yhteinen huumori. Jalkasetn veljekset jatkavat elämäänsä vanhempien toiveiden mukaan - eli musiikin parissa.

– Kiertuekeikoilla muistelemme vanhempiamme sekä kaikkia niitä hauskoja hetkiä, joita olemme saaneet heidän kanssaan kokea iloineen ja suruineen, kertoi mies Ilta-Sanomille.

– Totta kai olen suruissani siitä, etten voi enää päivittäin soittaa äidille ja raportoida tekemisistämme. Minun on opittava ymmärtämään ja tavallaan osattava iloita siitä, että äiti on nyt isän luona. Sinne hän halusi koko ajan isän kuoleman jälkeen, Joona sanoo.

Pieksämäelle rakennetaan Kari Tapion nimeä kantava areena. Ajatus hankkeelle syntyi Joona Jalkasen mukaan kolme vuotta sitten. Pia Viheriävaara oli innoissaan ajatuksesta ja keräsi kokoon Kari Tapion uransa aikana käyttämiä esiintymisasuja ja kulta- ja platinalevyjä tulevaan museoon. Pialle oli vaikea luopua miehensä henkilökohtaisimmista tavaroista, kuten piipuista. Nyt nekin saadaan mahdollisesti museoon.

Lähde: Ilta-Sanomat.

 

Kilpailut

Uusimmat