Iskelmän Vuoden tulokas on Janna: "Kiitos äiti ja isä"

16.02.2015 19:21 - Anna Hopi

Viime vuoden kiinnostavimpia ilmiöitä on ollut laulajatar Janna, jonka kappaleet soivat radiokanavilla. Sä et ole hullu räjäytti potin.

33-vuotias Janna Hurmerinta nähtiin syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, jossa hän hurmasi kauneudellaan ja tanssitaidoillaan. Neitokaisen musiikki on purrut yleisöön erinomaisesti ja tähden Sä et ole hullu, Läpinäkyvä ja Tytöt lähtee tanssimaan ovat meneviä radiohittejä.

Janna valittiin kuuntelijaäänestyksen perusteella nyt myös Vuoden tulokkaaksi. Palkinnon hän sai Tampere-talossa järjestettävässä Iskelmä Gaalassa.

- Kiitos kaikille faneille ja keikille, jotka äänestivät minua, kommentoi Janna gaalassa.

Janna kiitti myös yhteistyökumppaneitaan, bändiään - ja liikuttavasti äitiään ja isään. Janna on muusikoiden Sami ja Maarit Hurmerinnan tytär, joka on saanut musikaalisuuden lahjaksi jo äidinmaidossa. Neitokainen aloitti uransa vuonna 2007 julkaisemalla esikoisalbumin Right Now.

Englanninkieltä paremmin puri kuitenkin suomenkielinen musiikki - tämä huomattiin Jannan kolmannen, omaa nimeä kantavan levyn kohdalla. Janna-albumilta on lohkaistu monia suosikkikappaleita, kuten Läpinäkyvä ja Kaikki hyvin. Tämän kaunottaren kohdalla taivas näyttää olevan rajana.

 

Kilpailut

Uusimmat