Jäähyväiskeikka toi Suvi Teräsniskan tunteet pintaan: "Itkin solkenaan"

12.11.2015 13:31 - Anna Hopi

Teräsniska esitti kiertueen keikoilla viimeisenä kappaleena häissään esittämänsä Uusi aamunkoi -kappaleen.

Monta menestysalbumia ja tuhansia keikkoja takana, ja rakkaat fanit yleisössä tunteilemassa. Saahan se kenen tahansa artistin tunnelmoimaan. Suvi Teräsniskalle viime syksyn jäähyväiskeikka oli kova pala.

- Olen tehnyt tukka putkella keikkaa, kaikki on ollut niin tiivistä. Se, että irtaudut siitä oravanpyörästä. Kaikki on ollut samaa monta vuotta. On iso juttu hypätä tuntemattomaan ja niihin juttuihin, joita tämä vuosi on tuonut tullessaan, kertoi Suvi Teräsniska Iskelmälle.

- Viime syksynä kun tein konserttikiertuetta, mikä oli tietynlainen jäähyväiskiertue, keikkani ovat aina päättyneet Jos menet pois -kappaleeseen. Nyt päätimmekin kiertueen Uusi aamunkoi -kappaleeseen. Oli hienoa katsoa yleisön reaktiota, kun siellä on niitä henkilöitä, jotka tietävät, mihin biisiin yleensä lopetetaan. Jengi mietti hölmistyneenä, että vieläkö se jatkuu...

Uusi aamunkoi -kappale on siitä spesiaali, että Suvi esitti sen häissään aviomiehelleen Simo Aallolle.

- Simo eli uudelleen sen hetken hääjuhlasta. Oli kova paikka pitää kasvot peruslukemilla. VIimeinen konsertti oli kaikista vaikein jäähyväisteeman takia. Halusin jättää tuon Uusi aamunkoi -kappaleen päätöskappaleeksi positiivisen teeman takia. Itkin konsertin jälkeen solkenaan ja vaivuin maahan makaamaan. Nyt sitä muistelee jo lämmöllä, koska onhan ne hienoja hetkiä uran varrella.

Kilpailut

Uusimmat