Janna Hurmerinta astelee alttarille elokuussa: Maarit-äiti tuskin säästyy kyyneliltä

10.07.2015 18:00 - Reetta Haverinen

Janna Hurmerinta ja rap-artisti Juno vannovat toisilleen ikuista rakkautta kuukauden päästä. Kaunista musiikkia ja hyvää ruokaa ei häistä tule taatusti puuttumaan.

Ensi kuussa muusikkopariskunta Maarit ja Sami Hurmerinta saavat pidätellä liikutuksen kyyneliään, sillä pariskunnan kuopus, Janna Hurmerinta, astelee alttarille avopuolisonsa Jon ''Juno'' Korhosen kanssa. AIkoinaan Elokuu-yhtyeestä tutuksi tullut Juno veikkaa, ettei anoppi pysty pidättelemään itkuaan, kun tytär sanoo alttarilla: ''tahdon''.

- Voin lyödä vetoa, että Jannan äiti Maarit ei ainakaan ole itkemättä, Juno veikkaa nauraen Voicelle antamassaan puhelinhaastattelussa.

Haastattelussa myös mukana ollut Janna arvelee, että myös Junon vanhemmat saattavat tirauttaa liikutuksen kyyneleitä hääjuhlan aikana. Herkät hetket kuuluvat kuitenkin häihin siinä missä musiikki ja hyvä ruokakin.

Hääpari kertookin, että suuri päivä tulee pitämään sisällään ainakin musiikkinumeroita ja monenmoisia herkkuja, jotka ovat saaneet vaikutteita italialaisesta keittiöstä ja suomalaisesta saaristolaispitopöydästä.

Tiedossa rennot häät

Rakastavaiset pyrkivät siihen, ettei juhlista tulisi liian kaavamainen kokonaisuus ja hääpari on yrittänyt olla ottamatta liikaa stressiä häiden suunnittelusta.

- Tiedossa on aika rennot häät. Ollaan kokeiltu olla stressaamatta, etteivät häät olisi liian perinteiset. Ei tarvitsisi liikaa miettiä kaavoja, Juno toteaa.

Tarkimmat yksityiskohdat hääpari pitää juhlistaan vielä omana tietonaan. Voimme kuitenkin olla varmoja, että tiedossa on suuria tunteita ja riemukkaita hetkiä.

Jannan ja Junon yhteissingle Karkumatkalla ilmestyi tänään. Kappale on kuunneltavissa nyt muun muassa Spotifyssa.


Kilpailut

Uusimmat