Jari Sillanpää perui keikkansa: "Jarilla alkaa nyt pidempi loma, jonka aikana hän lepää"

20.12.2015 15:12 - Rea Tallgren

Suosikkiartisti ei tule esiintymään ennen kevättä. Lauantaisen keikan peruuntumisen syy oli pitkittynyt flunssa, joka johti myös kuumeseen. 

Jari Sillanpää keräsi Helsingin keskustaan hurjan määrän ihmisiä eilen esiintyessään Helsingin Stockmannin etuovien päällä kattokorokkeella. Kyseinen keikka jäi kuitenkin hurmurilaulajan viimeiseksi pitkään aikaan.

Asiasta ilmoitettiin Sillanpään Facebook-sivulla lauantaina. 

"Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että tämän iltainen la 19.12.2015 Himos Areenan esiintyminen joudutaan Jari Sillanpään osalta peruuttamaan artistin edelleen jatkuvan flunssan vuoksi. Päivällä olimme toiveikkaita Stockmannin keikan jälkeen, että Jari olisi pystynyt myöskin illalla Himoksella esiintymään, mutta nyt ikävä kyllä flunssan oireet ovat iltaa kohden pahentuneet ja hänelle on noussut kuume. Jarin bändi Men in Black esiintyy illan aikana viihdyttäen livemusiikilla. Pahoittelemme suuresti keikan peruuntumista."

Lisäksi päivityksessä tehtiin selväksi, että tästä eteenpäin Sillanpää aikoo visusti levätä ennen keväistä paluuta lavoille.

"Jarilla alkaa nyt pidempi loma ja hän saa levätä muutaman kuukauden ennen kevään keikkoja", päivityksessä summataan. 


Lähde: Jari Sillanpään virallinen Facebook-sivu

 

 

Kilpailut

Uusimmat